Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. dec. 16. (sze)
2021. jan. 15. (pén)
31 napos11 / 21kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

Kedves Futótársaink!
Nagyon jó volt veletek futni nyáron, viszont sokan nem tudtatok eljönni. Akinek hiányzik a gyűjteményéből a piros denevéres medálunk egy virtuális félmaraton vagy 11 KM keretein belül megszerezheti.
Semmi más dolgod nincs mint beregisztrálni a Köridő felületén, amelyet ezúton is nagyon köszönünk a rendszer fenntartóinak.
Ezután bárhol lefuthatod a távot, rögzítsd erra alkalmas applikációval a telefonodon, és küldd el nekünk emailben a pecsorfuabaliget@gmail.com címre. Mi pedig kirakjuk az eseményhez a teljesítményed, ha van kedved fotókat, és élménybeszámolót is küldhetsz, így mások is kedvet kapnak egy kis futáshoz, mi pedig postázzuk az érmet, félmaraton esetén pedig egy tornazsákot is küldünk.
A határidőt január 15-ig toltuk ki, így a karácsonyfa alá is tudtok tenni futóélményt szeretteiteknek.
A regisztráció díja 3000 Ft, amelyből 500 Ft-ot az Abaligeti Iskola futói számára ajánlunk fel, hogy segítsük a nevezéseiket versenyekre a következő szezonban. Mindenkinek jó futást kívánunk, és hamarosan jövünk a jövő évi Pécs-Orfű-Abaliget Félmaraton időpontjával.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük