Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. október 24. (szo)100kmBalatonfüredTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Az Ultrafutó Bizottsággal és Baranyai Mátéval egyeztetve a Balatonföredi BUFF Ultrafutó fesztivál keretében megrendezhetjük a 100 km-es Bajnokságot. De ami fontos, erre a versenyre a mi indulóink közül csak a Bajnokságra nevezők jöhetnek. A nyílt és csapat nevezők a jövő évi versenyünkön tudnak 100 km-en indulni.
A Bajnokságra nevezők számára megnyitottuk a nevezést még október 19.-ig, lehetőséget biztosítva az indulásra. Bízunk benne, hogy minden rendben lesz és megrendezhető marad ez a verseny.
Amennyiben mégis elhalasztásra kerül, úgy minden nevezés 2021-re marad érvényben. Természetesen akiknek nem jó az időpont, vagy a hely, minden indok nélkül átvihetik 2021-re a nevezésüket. Erről minden bajnoki nevezőt emailen értesítettünk.
Várunk Benneteket, szeretettel!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük