Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. december 13. (vas)23kmPomázTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Fussuk le közösen a PFB-PálosKör terepet! Nem mersz egyedül belevágni? Nem érzed magad elég tapasztalt terepfutónak ahhoz, hogy elindulj? Szeretnéd egy jó csapattal, jó hangulatban megfutni ezt a nem kicsi emelkedővel megtervezett kört? Akkor gyere velünk és fussuk meg együtt, megmutatjuk neked az útvonalat, így a későbbiek folyamán magad is meg tudod tenni a kört gond nélkül barátoddal, barátnőddel, és nem utolsósorban remek lehetőség a kör közös futása arra is, hogy bátran fenékbe billentsd a kör szülőatyját, Henglár Györgyöt, aki megálmodta és megtervezte nekünk az útvonalat. A fenékbillentésre szükség lehet, mert a kör nem egyszerű. Bár ez a babatáv, munkás, mászós, izgalmas.
Vízvételi lehetőség lesz több helyen is (lásd itiner), de egy kis harapnivaló nem árt, ha lesz nálad. A tempó nem gyors, hiszen nem is lehet, egyébként meg bulifutás, élményfutás. Váltóruháról gondoskodj, mert garantáljuk, hogy kisdisznóként térünk vissza a körről😊
Találkozó: 10:00 órakor a Pomázi Művelődési Háznál, ahol a QR-kódokat leolvassuk.
Fontos! Minden résztvevőnek regisztrálnia és neveznie kell itt: https://paloskor.hu/login, fizetés után megy a számla és már indulhatunk is!
A tervezett dátumhoz pedig az esemény dátumát állítsd be a nevezésnél.
Az eseményt minimum 5 fő részvételével rendezzük meg.
Gyere velünk futni egy merész terepet 🙂

Megosztás