Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. december 13. (vas)23kmPomázTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Fussuk le közösen a PFB-PálosKör terepet! Nem mersz egyedül belevágni? Nem érzed magad elég tapasztalt terepfutónak ahhoz, hogy elindulj? Szeretnéd egy jó csapattal, jó hangulatban megfutni ezt a nem kicsi emelkedővel megtervezett kört? Akkor gyere velünk és fussuk meg együtt, megmutatjuk neked az útvonalat, így a későbbiek folyamán magad is meg tudod tenni a kört gond nélkül barátoddal, barátnőddel, és nem utolsósorban remek lehetőség a kör közös futása arra is, hogy bátran fenékbe billentsd a kör szülőatyját, Henglár Györgyöt, aki megálmodta és megtervezte nekünk az útvonalat. A fenékbillentésre szükség lehet, mert a kör nem egyszerű. Bár ez a babatáv, munkás, mászós, izgalmas.
Vízvételi lehetőség lesz több helyen is (lásd itiner), de egy kis harapnivaló nem árt, ha lesz nálad. A tempó nem gyors, hiszen nem is lehet, egyébként meg bulifutás, élményfutás. Váltóruháról gondoskodj, mert garantáljuk, hogy kisdisznóként térünk vissza a körről😊
Találkozó: 10:00 órakor a Pomázi Művelődési Háznál, ahol a QR-kódokat leolvassuk.
Fontos! Minden résztvevőnek regisztrálnia és neveznie kell itt: https://paloskor.hu/login, fizetés után megy a számla és már indulhatunk is!
A tervezett dátumhoz pedig az esemény dátumát állítsd be a nevezésnél.
Az eseményt minimum 5 fő részvételével rendezzük meg.
Gyere velünk futni egy merész terepet 🙂

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük