Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 16. (szo), 09:0011.8 / 23.5kmBudapest, SzépjuhásznéTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Szeretettel várunk Benneteket ismét a már hagyományosnak mondható Karácsony előtti eseményünkön, a Phoenix Jótékonysági Futáson és Túrán! :)

---
EDDIGI EREDMÉNYEINK
Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő jótékonysági eseményünkkel az elmúlt években gyűjtöttünk az Ősbuda várának feltárására, majd a jégkár okozta erdei pihenő felújitására a Nagyréten és az Árpád kilátó lefestésére.

---
IDEI CÉLKITŰZÉSÜNK
Idén a bevételből a Dobogókő erdejeiben eldobált hulladék összeszedését és elszállítását támogatjuk.
A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány (http://dobogoko.org) 1994-ben jött létre magánszemélyek kezdeményezésére. A közhasznú szervezet nemes célok megvalósításáért, a terület természeti környezetének védelme, növény és állatvilágának, valamint természeti értékeinek megóvása, a civilizációs károk enyhítése, a terület sokoldalú fejlesztése érdekében működik.
Ennek keretében időről időre szemétgyűjtési akciókat szerveznek, az összegyűjtött szemét elhelyezése és elszállítása azonban jelentős összeg;ezt szeretnénk támogatni mostani eseményünkkel. Tehát az adományozott összeget a szemét tárolására alkalmas konténer bérlésére, valamint a szemét elszállítására fogja fordítani az alapítvány.

---
RÉSZLETEK:
Start-cél: Szépjuhászné Büfé
Cím: 1021 Budapest, Budakeszi út 97.
Parkolás: a Szépjuhászné Büfé parkolójában.

A minimális adomány összege fejenként 1.000 Ft.
A regisztráció a Szépjuhászné büfé épületében lesz, itt várunk Benneteket 9:00 órától. A közös csapatfotó után 10:00 órától fogunk indítani Benneteket.

Az étteremben lehetőségetek lesz ebédelni a túra/futás után. Természetesen tudjátok használni az illemhelyet is - díjmentesen. Átöltözésre a mosdóban lesz lehetőség.

Az út közbeni frissítést saját magatoknak kell megoldanotok (energia utánpótlást, vizet futótáskában, vagy palackban, ahogy kényelmes).

A célban finom meleg teával és kis ajándékkal kedveskedünk! :)

---
TÁVOK:
- Kis kör: 11,8 km futva, vagy túrázva
- Nagy kör: 23,5 km - futva, vagy túrázva is teljesíthető
- Nagy kör egy kis plusszal: a hosszú távon lesznek Spartanos-jellegű feladatok, melyeket a legkeményebbek plusz kihívásként/edzésként teljesíthetnek. ;)

---

A jó társaság és a nemes cél garantált!
Idén is szeretettel várunk!

Dia, Zsófi, Laci,

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük