Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. június 23. (vas)nincs adatPilisvörösvárTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Nagyon szomorú, amikor egy ismerősünk és sporttársunk betegséggel küzd. Eljutott hozzánk is a Babsziról szóló szomorú hír. Az első gondolatunk az volt, hogyan tudna segíteni a Pilis Mountain Race csapata. A mi csapatunk terepakadályfutó versenyeket szervez Pilisvörösváron és környékén. Törtük a fejünket, mivel is tudnánk az ő helyzetének segítéséhez hozzájárulni - így kitaláltunk ki erre a célra egy jótékonysági futamot.

Bakos Barbara vagy, ahogy sokan ismerjük, Babszi 2017 óta (28 éves kora óta) küzd egy nagyon agresszív daganatos megbetegedéssel, amit hatalmas kitartással, erővel és elszántsággal visel. Túl van már két nagyobb műtéten, sok kemoterápiás és sugár kezelésen.
Sajnos minden igyekezet ellenére a héten kapott egy nagyon rossz vizsgálati eredményt, ami egy újabb nagyon komoly műtétet követel.

A futamról: FUSS BABSZIÉRT
Időpont: 2019. április 28 13:30
Nevezés: http://www.pmr.hu
Futam megnevezése: Pilis Mountain Race Charity Fuss Babsziért – ezt a futamot választd ki
Helyszín: Pilisszántó, Kékház
Táv kb. 2,5 km - kötelező teljesíteni (futva, kocogva vagy sétálva is teljesítettnek minősül)
A kihelyezett akadályokat nem kötelező teljesíteni, ezek kikerülése semmilyen büntetést nem von maga után a futam alatt.
Időmérés nincs
Eredményhirdetés nincs Támogasd
Te is Babszi gyógyulását!
Nevezési díj: az az összeg, amelyet Babszi gyógyulásának céljára szánsz és amellyel támogatod őt. A jelentkezésed követő 24 órán belül kapott visszaigazoló e-mailben találod majd az utalás részleteiről szóló tájékoztatót. (Az összeget nem a Pilis Mountain Race-nek kell majd utalnod – ezt majd közvetlenül Babszi kapja meg.)
Babszi eddig is hatalmas erővel és elszántsággal küzdött és ennek a küzdelemnek sajnos még nincs vége - ezért most arra kérünk, hogy segítségeddel támogasd őt te is!
A korábban említett műtét április 20-án lesz. A jótékonysági futamunkra pedig ÁPRILIS 17-ig tudsz regisztrálni, annak érdekében, hogy az összegyűlt adományt még a műtét előtt eljuttathassuk Babszinak.
A Pilis Mountain Race futam április 28-án - a műtét után 8 nappal. Úgy gondoljuk, pont akkor lesz szükség majd a legnagyobb bíztatásra, melyet jelen esetben a futamon való részvétellel tudtok kifejezni felé. Vegyetek részt ti is a futamon, ezzel támogatva egy nemes célt és legyen ez a mottó: FUSS BABSZIÉRT!

Megosztás