Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 5. (sze)10kmBudapest, HűvösvölgyTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

Fedezd fel velünk újra az esti erdőt, és fussunk együtt a fejlámpák fényében! Esti futásunk ez alkalommal a Hűvösvölgyi kisvasút végállomásától indul, és a Hárshegy körüli ösvényeket fedezhetjük majd fel.

Regisztráció: https://plandurance.hu/kozos-edzes-regisztracio/

A szerdai futásunk útvonala: https://www.alltrails.com/explore/map/0803045009-20011-28a74b8?u=m

Ahogy azt megszokhattátok, nemcsak a közös esti futás élményével, hanem értékes ajándékokkal is gazdagodhattok. Az esti futásainkat ugyanis a Salomon magyar márkaképviselete, a GU energiagélek valamint a Petzl fejlámpák forgalmazóinak jóvoltából egybe kötöttük egy nyereményjátékkal is! A futáson résztvevők és arról posztolók között Petzl, GU, Salomon és Plandurance ajándékokat sorsolunk ki 65.000 Ft összértékben!
Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, semmi más teendőd nincs, mint gyere el fejlámpás futásunkra, és posztolj vagy sztorizz Instagramon vagy Facebookon úgy, hogy helyesen megjelölöd partnereinket: @mienkaterep, @guenergyhungary, @granitdesignkft; és persze minket is: @plandurance!

Kezdő terepfutók jelentkezésére is számítok, hiszen természetesen most is, mint eddig mindig, mindenkit megvárunk, és senkit sem hagyunk hátra a sötét erdőben.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük