Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. március 18. (szo)16.1kmVársonkolyos, RomániaTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Kötelező előnevezés, nevezési díj 100 RON vagy 7200 Ft, előnevezési határidő: március 3.

Mindkét távhoz:

Kérjük, hogy aki tervezi a versenyen való részvételt, mindenképpen tájékozódjon a rendezői honlapon!
Az előnevezés kötelező, a helyszínen való nevezésre nincs lehetőség, ezért kérjük, hogy az előnevezési határidőt mindenki tartsa be. Az előnevezés a nevezési díj befizetésével válik érvényessé, amelyet átutalással kell kiegyenlíteni! A nevezés után a rendszer automatikusan levelet küld az utalás részleteivel.
Díjazás: minden résztvevőnek emblémázott technikai póló, amelyet a rajtcsomag tartalmaz. A teljesítők egyedi érmet és csősálat kapnak, valamint az eredménylista publikálása után letölthető oklevelet.
Az időmérés chip segítségével fog történni.
Szállás: A verseny előtt és után több szálláslehetőség is rendelkezésre áll az ingyenes tornatermi elhelyezéstől a szállodáig több árkategóriában. Érdeklődni az info@primaveratrailrace.ro címen lehet.

Kedvcsináló videó.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük