Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. október 15. (szo)0.5 / 3 / 6kmBudapest, Pünkösdfürdői ParkTovábbi infoCímke , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Az ingyenes címkével ellátott futásokon van olyan táv, ahol ingyenes / díjmentes a nevezés, de előfordulhat, hogy előzetes regisztrációhoz kötött, és / vagy csak gyerek / családi távokra vonatkozik.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Pünkösdfürdői családi futónap
Versenykiiírás

A verseny célja: ingyenes óbudai futónap a kerületi és környékbeli óvodák, iskolák, családok részére
A verseny rendezői: Az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. és a RUNaway Sportszervező Kft.
A verseny főtámogatója: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata
A verseny időpontja: 2022.10.15. szombat 15:00
A verseny helyszíne: Óbuda, Pünkösdfürdői Park, 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 131-133.
A verseny résztvevői: Óvodás és általános iskolás gyerekek és családtagjaik, valamint bárki a felnőtt korosztályból
Kötelező, ingyenes nevezés: A versenyen való indulás ingyenes, de nevezéshez kötött. Nevezni lehet előzetesen online, vagy a helyszínen, de a helyszíni nevezés korlátozottan elérhető a megmaradt helyek függvényében. Az online előnevezés 2022.10.14. 12:00-ig lehetséges.
Nevezés linkje: https://www.runawaynevezes.hu/...
Nevezési díj: A versenyen való részvétel ingyenes.
Futamok:
16:00 500 méteres gyerekfutam (már óvodás kortól ajánlott, maximum 10 éves korig)
16:30 3 km (felsős általános iskolások és felnőttek)
16:30 6 km (felsős általános iskolások és felnőttek)
Szintidők:
a gyerekfutam szintideje 15 perc (óvodásoknak is bőségesen elegendő)
a 3 km szintideje 90 perc
a 6 km szintideje 90 perc
Útvonal:
A verseny teljes hosszában a Pünkösdfürdő parkban zajlik, a 6 km-es táv két kört teljesít a 3 km útvonalon. Az útvonalak követését és teljes hosszban való lefutását pályabírók ellenőrzik.
Az 500 méter gyerekfutam útvonala:
https://www.alltrails.com/.../obudai-csaladi-futonap-500...
A 3 km útvonala (a 6 km útvonala ugyanezen a pályán 2 kör):
https://www.alltrails.com/.../obudai-csaladi-futonap-ee6e910
A verseny lebonyolítási rendje és formája: A versenyeken csak regisztráltak indulhatnak, akik előzetes online tudnak jelentkezni az eseményre, vagy helyszíni nevezéssel.
Az indulók a célban éremdíjazásban részesülnek. A célban frissítés: víz, szörp-bár, gyümölcs és müzliszelet várja őket. A versenyközpont nyitása 15:00, ekkor megkezdődik a rajtszámok kiosztása. Első futam rajtja a közös bemelegítés után 16:00-kor lesz, amit folyamatosan követnek a további futamok. Az utolsó futam 18:00-kor lezárul.
Pohármentes verseny:
A környezetvédelem jegyében, a ma már általánosan elfogadott futóverseny szervezési alapelv értelmében, a versenyen poharat nem adunk a frissítőponton. Így megkérünk minden indulót, hogy hozzon magával re-poharat, kulacsot, üres palackot, vagy bármit, amiben frissítést tud felvenni.
Díjazás: Minden teljesítő éremdíjazásban részesül, korcsoportonként az I.-III. leány és fiú induló eredményhirdetéskor dobogóra állhat, ahol helyezett érmet vehet át.
További programok: A versenytávok mellett gyerek fitness animátor, kreatív sarok, műsorvezető/DJ várja a vendégeket.
Egyéb rendelkezések: A versenyen minden nem kerületi gyermek és felnőtt is indulhat, amíg az esemény be nem telik. A versenyen a részvételre előnyt élveznek az online nevezéssel rendelkezők. A rendezők fenntartják a jogot egy-egy futamon teltház kihirdetésére.
Egyéb információk: Az eseményt szabadtéren rendezzük. Eső esetén is megtartjuk ezért kérjük az időjárásnak megfelelő ruházatban érkezzenek. Öltöző sátrat és csomagmegőrzőt biztosítunk, így a versenyen való részvétel alatt elegendő a versenyruházat (a kinti tornaruházat megfelelő).
A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, valamint OMSZ riasztás, azaz szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, vagy töröljék a versenyt.
A fentieken kívül, bármilyen egyéb kérdés esetén a versenyigazgató egy személyben jogosult dönteni, döntését pedig a nevezők kötelesek elfogadni.
Szeretettel várunk minden sportolni vágyó gyermeket és szüleit!

Megosztás