Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. január 1. (hét), 09:00kb. 16kmBudapestTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Évindító futás, amire úgysem tudsz eljönni, mert ergya vagy.

Ha mégis: futhatsz egy kört a Szigeten, de jöhetsz utána a Gellért-hegyre is, a Szabadság-szoborhoz. Bárhol kiszállhatsz. Csapatképek: 6 km-nél, a szigetkör után, illetve cca. 11 km-nél a Nagy Sörnyitó alatt. Teljes táv kb. 16 km.

A közösségi futáson a részvétel ingyenes. A Suhanj Fitnessben (Tátra utca 6., a Jászaitól 100 méterre, nyitva aznap csak miattunk 8.30-12.30 között) 500 Ft az öltöző/zuhanyzó, 1000 Ft az öltöző/zuhanyzó/szauna használat. Mindez természetesen zárható szekrénnyel.) A belépő megvásárlásával a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeiért dolgozó Suhanj! Alapítványt támogatod.

A futás után jótékonysági rumpuncs és meleg tea vár az edzőteremben!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük