Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. május 13. (szo), 06:00kb. 20kmAusztria, RaxTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Sziasztok!

Egy szezonnyitó hegyi futásra invitálom a nagyérdeműt Raxra.
A program a szokásos, szombat reggel találkozunk a Flóriánon, egy kisbusszal kikocsizunk Ausztriába, ott futunk kb. 5 órát a fennsíkon, lenyújtunk, átöltözünk, majd vissza Budapestre. Hazaérkezés körülbelül 22 órára. A kiutazáshoz mint mindig máshol is tudtok csatlakozni, az útvonal mentén bárhol ahol félre tudunk állni.
Preiner Gscheid (1070m) parkolója lesz a starthely, innen biztosan járható úton fel tudunk menni, a fennsíkon pedig a terepviszonyoknak megfelelően választunk útvonalat. Terv szerint: Waxrierel - Habsburghaus - Heukuppe - Karl Ludwig Haus - Parkoló. Menetközben több helyen is érintünk csoki és vízvételi lehetőséggel bíró menedékházat, de azért hozzatok magatokkal biztos ami biztos. Olyan 5 óra könnyed kocogásra készüljetek, emelkedőkön belegyaloglással, lejtőn síkon kocogással, és ha mindenképp kell távot mondani, kb 20 km-t és 1600m szintet fog mutatni az óra a nap végére.
Viszonylag korai túra, a hegyen még bőven hó várható, értelemszerűen ennek megfelelő felszerelés szükséges a zsákba. (dzseki, fólia, hosszú póló, sapka, kesztyű,)
_________________________________________

Időpont: 2017.05.13.
Találkozó: Flórián parkoló reggel 6:00
Cél: Ausztria, Rax
Táv/szint: ~20km/1600m
Költségek: 9000ft (Compact Trail tagoknak 7000ft) ez tartalmazza a szervezési költségeket, az utazást a pályamatricákkal.

Jelentkezni előreutalással tudtok, akit érdekel, írjon egy levelet (névvel, telefonszámmal) ide:
compacttrail@gmail.com

Üdv:
Péter
info: 20/3700833

Megosztás