Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. június 22. (szo)6.5kmVelenceTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

??‍♀️?‍♂️??‍♀️?‍♂️☀️
Rajtcél állomás: Velence Drótszamár kemping 2019. június 22. 10:00 órától ott vagyunk!

??‍♀️?‍♂️??‍♀️?‍♂️☀️
A fő programunk 17:00 össznépi futás fel a Bence hegyre (frissítő ponttal a tetőn!) vagy bringával egy tókör de a lényeg a közös rajt, piros-feketében, mert felvesszük drónnal és kisfilmet készítünk!

10:00 órától rajtcsomag osztás és egyéni rajtok, érkezési sorrendben, kötetlen tókörön, futva, bringázva, görivel vagy rollerrel. Csak mozogjunk!! Csapatokat, családokat is várunk! (a frissítőről mindenkinek magának kell gondoskodnia nap közben, az estit mi adjuk!)

Részletek: mindenkinek piros feketében kellene megjelennie! Készítünk egy össznépi drónos piros-fekete sztárfelvételt az egész futamról :) mert megérdemlitek! És mi is! ??‍♀️?‍♂️??‍♀️?‍♂️☀️Aki benevez és fut vagy teker egy kört velünk 17:00 órakor az vendégünk egy szendvicsre a rajtcsomag átvételekor ? és lesz egész napos rajt a bringások bármikor körbetekerhetik a tavat 10:00 órától már kint vagyunk a rajtcél bázison és egyéniben rajtolhattok DE 17:00-kor várunk Mindenkit piros-feketében, aki szeretne részese lenni a kis filmünknek! Ekkor bringás és futó egyben rajtol és csapat fel a Bence hegyre ?a kedvünkért! Szeretettel várunk minden bringást egész nap egyéniben a tókörön, vagy futót és este az össznépi őrületen 17:00-kor! Sportoló-kevezményes fullos lángos és bolognai spagi is lesz 500,- Ft-ért előfoglalással a Drótszamár Kemping rajtcél bázisunkon! Aki februárban vagy márciusban benevez, akár futó, bringás, göris, rolleres tókerülő az mind a vendégünk egy szendvicsre a 17:00 órás körünkön és az egész csomagunk érem-póló-tornazsák 5. 000,- Ft-ért kapja meg! ??‍♀️?‍♂️??‍♀️?‍♂️☀️ A nappali körön kötetlen rajt idővel tudtok nevezni 10.00 órától 15:00-ig. Az esti az össznépi együttes rajt, ahova a nappali körösöket is várjuk, de csak az esti is nevezhető! A rajtcsomag mindkettőm ugyanaz! Az étkezési kuponok egész nap beválthatóak a kempingben!
Online nevezés ??‍♀️?‍♂️??‍♀️?‍♂️☀️

Megosztás