Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. október 30. (pén)nincs adatBudapest, ÓbudaTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Október 30-án 18:00 órai kezdettel szeretettel várjuk a futás szerelmeseit egy jó kis futótechnikai edzésre a nemrégen átadott békásmegyeri futókörön (Táncsics Mihály utca, Lukács György utca és Ezüsthegy utca által körülhatárolt területen).
Ez az edzés nem a kilométergyűjtésről fog szólni, hanem visszamegyünk az alapokhoz és gimnasztikával, futóiskolai gyakorlatokkal fejlesztjük a mozgáskoordinációt és a lépésfrekvenciát.
Találkozóhely: Lukács György u. 15. Lábtenisz pálya
Találkozó időpontja: 17:45-17:59
Kezdés: 18:00 pontosan
Az edzés tematikája:
15 perc bemelegítés, gimnasztika
30 perc futóiskola, lépcsőzés
15 perc levezetés, nyújtás
Az edzés vége: 19:00
Részvételi díj: ingyenes
Nevezés: szükséges, mely itt érhető el: https://www.obudasport.hu/rekortanra-fel-kiscsoportos-kozossegi-futoedzes-a-bekasmegyeri-futokoron
Tekintettel a jelenlegi vírushelyzetre, valamint figyelembe véve a futókör kapacitását az eseményt 20 főben maximalizáltuk!
Az edzést Marton-Mlecsenkov Éva, a CoffeeRUN Egyesület alapítója fogja tartani.
Kérjük az érdeklődőket, hogy az időjárásnak megfelelő futóruházatban érkezzenek majd a helyszínre, a frissítéshez vizet, sportitalt hozzanak magukkal. A pandémiás helyzetre tekintettel, kérjük az eseményen résztvevőket, hogy fokozottan figyeljenek majd a távolságtartásra az edzés ideje alatt.
Kezdőket, újrakezdőket is szeretettel várunk az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával megvalósuló ingyenes futóedzésen!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük