Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. július 17. (szo)4 / 12 / 21kmHungaroringTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Fuss velünk a Hungaroringen 2021-ben is!
Egy futóverseny, ahol a helyszín teszi igazán különleges élménnyé a futást! Egy olyan pályán próbálhatják ki magukat a résztvevők, ami direkt versenyzésre lett kitalálva, és ahol már számos heroikus küzdelem zajlott. Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre ez az igazán különleges futóesemény a Hungaroring versenyaszfaltján.
A korábbi 3 év sikeres versenyeihez hasonlóan idén szintén 3 távon zajlik a Ring Run: 4 km, 12 km és 21 km várja a nevezőket. A tökéletes minőségű, széles aszfaltcsík még a kezdő futóknak is ideális környezetet biztosít saját határaik feszegetéséhez. A gyorsabb sportolóknak pedig remek alkalom egy komolyabb edzőfutamra, hiszen a Hungaroring körönkénti 36 méteres szintkülönbsége már önmagában is „iramjátékos” futást eredményez, a 6,2%-os emelkedő mindenkiből kihozza a maximumot.
Frissítés minden körben elérhető, 4 kilométerenként biztosítjuk a szükséges folyadékpótlást és a kalóriabevitelt.
A befutó időt chipes időmérés rögzíti, valamint a finisher ereklye is garantálja, hogy ez az élményfutás felejthetetlen legyen minden résztvevő számára.
Az autósport és a versenyzés megszállottjainak kötelező, a különleges élményekre vágyó futóknak kihagyhatatlan a Ring Run, hiszen: „GYORSAN VAGY LASSAN, 1 KM AZ 1 KM, DE NEM MINDEGY, HOL FUTOD.”
Szervezők:
http://tosport.hu/
http://sport4you.hu/
NEVEZÉS ITT: https://tosport.nevezesioldal.hu/
További információk: http://ringrun.sport4you.hu/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük