Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2021. július 17. (szo)4 / 12 / 21kmHungaroringTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Fuss velünk a Hungaroringen 2021-ben is!
Egy futóverseny, ahol a helyszín teszi igazán különleges élménnyé a futást! Egy olyan pályán próbálhatják ki magukat a résztvevők, ami direkt versenyzésre lett kitalálva, és ahol már számos heroikus küzdelem zajlott. Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre ez az igazán különleges futóesemény a Hungaroring versenyaszfaltján.
A korábbi 3 év sikeres versenyeihez hasonlóan idén szintén 3 távon zajlik a Ring Run: 4 km, 12 km és 21 km várja a nevezőket. A tökéletes minőségű, széles aszfaltcsík még a kezdő futóknak is ideális környezetet biztosít saját határaik feszegetéséhez. A gyorsabb sportolóknak pedig remek alkalom egy komolyabb edzőfutamra, hiszen a Hungaroring körönkénti 36 méteres szintkülönbsége már önmagában is „iramjátékos” futást eredményez, a 6,2%-os emelkedő mindenkiből kihozza a maximumot.
Frissítés minden körben elérhető, 4 kilométerenként biztosítjuk a szükséges folyadékpótlást és a kalóriabevitelt.
A befutó időt chipes időmérés rögzíti, valamint a finisher ereklye is garantálja, hogy ez az élményfutás felejthetetlen legyen minden résztvevő számára.
Az autósport és a versenyzés megszállottjainak kötelező, a különleges élményekre vágyó futóknak kihagyhatatlan a Ring Run, hiszen: „GYORSAN VAGY LASSAN, 1 KM AZ 1 KM, DE NEM MINDEGY, HOL FUTOD.”
Szervezők:
http://tosport.hu/
http://sport4you.hu/
NEVEZÉS ITT: https://tosport.nevezesioldal.hu/
További információk: http://ringrun.sport4you.hu/

Megosztás