Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 20. (csü)4 / 12 / 21kmHungaroringTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Fuss a Hungaroringen 2020-ban is!

Egy futóverseny, ahol a helyszín teszi igazán különleges élménnyé a futást! Egy olyan pályán próbálhatják ki magukat a résztvevők, ami direkt versenyzésre lett kitalálva, és ahol már számos heroikus küzdelem zajlott. Harmadik alkalommal kerül megrendezésre futóverseny a Hungaroring versenyaszfaltján!

A 2018-as és 2019-es sikeres versenyekhez hasonlóan három távon zajlik a Ring Run: 4 km, 12 km és 21 km várja a nevezőket. A tökéletes minőségű, széles aszfaltcsík még a most kezdő futóknak is ideális környezetet biztosít saját határaik feszegetéséhez. A gyorsabb sportolóknak pedig remek alkalom egy komolyabb edzőfutamra, hiszen a Hungaroring körönkénti 36 méteres szintkülönbsége már önmagában is „iramjátékos” futást eredményez, a 6,2 százalékos emelkedő mindenkiből kihozza a maximumot.

Frissítés minden körben elérhető, 4 kilométerenként megoldható a folyadékpótlás és a kalóriabevitel. A befutó időt chipes időmérés rögzíti, valamint a finisher ereklye is garantálja, hogy ez az élményfutás felejthetetlen legyen mindenki számára.

Az autósport és a versenyzés megszállottjainak kötelező, a különleges élményekre vágyó futóknak kihagyhatatlan a Ring Run, hiszen: „GYORSAN VAGY LASSAN, 1 KM AZ 1 KM, DE NEM MINDEGY, HOL FUTOD.”

Szervező:
http://tosport.hu/
http://sport4you.hu/

Nevezés és további információk itt: http://ringrun.sport4you.hu/

Megosztás