Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. már. 15. (hét)
2021. ápr. 22. (csü)
39 naposnincs adatnincs adatTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

◯ Run for Earth by Europe Run
Powered by Austrotherm X Garmin
Ahogyan minden egyes eseményünk, a legújabb is jótékony céllal jött létre: de ez most minden értelemben így van.
A Run for Earth három nagyon nagy jelentősséggel bíró tavaszi dátum inspirált:
💧 Március 22: a Víz Világnapja
⌚️ Március 27: a Föld Órája
🌍 Április 22: a Föld Világnapja
Ahogyan olvashattátok, a futniszép.hu Pohármentes versenysorozatának egyike, a VII. Austrotherm Tihanyi Félmaraton a járványhelyzet miatt elhalasztásra kényszerül, de addig sem hagyunk Titeket kihívás nélkül!
Ez idő alatt ugyanis teljesítheted Run for Earth futamot, mely ez alkalommal a WWF-et támogatja, s önmagában is jó célra hívja fel a figyelmet: a környezetvédelemre, mely napjainkban nem is lehetne fontosabb szívügy.
Az esemény teljesítése ingyenes, egy virtuális oklevél és rajtszám is jár mellé – melyet kérünk, hogy ne is nyomtass ki, de örömmel látjuk, ha megosztod a virtuális térben.
Az érem, melyet opcionálisan igényelhetsz a futam mellé emlékként, pedig hatalmas durranás lesz, az éremgyűjtők számára kihagyhatatlan: légy tulajdonosa a 450 db egyikének!
👉 Regisztráció megnyitása: március 15.
👉 http://www.europerun.eu
👉 További részletekért igazoljátok vissza az eseményt.

◯ Run for Earth by Europe Run
Powered by Austrotherm X Garmin
As with each of our events, the latest was created for a charitable purpose too: but this is now the case in every sense.
Run for Earth was inspired by three very important dates:
💧 March 22: World Water Day
⌚️ March 27: Earth Hour
🌍 April 22: World Earth Day
From 15th of March to 22th of April, you can complete the Run for Earth race, what supports the WWF, and in itself draws attention to a good goal: environmental protection, which could not be a more important heart issue nowadays.
The event is free, with a virtual diploma and start number - what we ask you not to print out, but we’ll be happy to see you share it in the virtual space.
The medal, which you can optionally claim alongside the race as a keepsake, even though it will be a huge bang, is a must-have for medal collectors: be the owner of one of the 450 pieces!
👉 Opening of registration: March 15.
👉 http://www.europerun.eu
👉 Confirm the event for more details

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük