Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2019. április 27. (szo)nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Fuss velünk április 27-én, és fedezzük fel együtt a várost! A Run With Me közösségi futás célja, hogy belevessük magunkat a tavaszi nyüzsgésbe, és mivel az étel egy kiadós testmozgás után esik a legjobban, így az élményt egy kis pizzázással is megfűszerezzük!

Ne egy szokványos futóversenyre gondoljatok, itt nem lesznek kordonok vagy útlezárás. A közös futás a Sas utcában található Pizza Me üzlet (Budapest, Sas u. 10, 1051) elől indul 11:00 órakor (regisztráció 10:00 órától), és ide is ér majd vissza. A feladat: a rövidebb távot választó játékosoknak hat, a hosszabbat választóknak mind a tíz Pizza Me üzletet kell érinteniük.
Fáradozásaitoknak 100%-ig olasz pizza lesz a jutalma! Miután lefutjátok az általatok vállalt távot, a Sas utcai üzletünkbe visszatérve a rövidebb távot teljesítőket meghívjuk egy pizzaszeletre és egy fél literes ásványvízre, a hosszabb távot bevállalók számára pedig az ásványvíz mellett két pizzaszelettel is készülünk! 😉

👀👇 Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://goo.gl/forms/jiOQzbrRDo4RXICs1

Benne vagytok? Akkor íme egy kis kérdezz-felelek:
🍕 Szívesen futnék a barátaimmal vagy családtagjaimmal, lehet? – Szuper, természetesen csapatban is lehet versenyezni, ezért is „közösségi” ez a futás.
🍕 Hánytól kezdődik a helyszíni regisztráció? – A helyszíni regisztráció 10:00-kor kezdődik a Sas utcai Pizza Me üzletnél (ne felejts el előzetesen online is regisztrálni).
🍕 Lesznek nyeremények? – Lesznek bizony: az első három befutót hosszú- és rövidtávon is egy-egy ajándékcsomaggal jutalmazzuk. Ezen kívül isteni pizzaszeletekkel is készülünk (részletek fent)!
🍕 Időre kell teljesíteni a távokat? – A versenyt 13:30-kor zárjuk a Sas utcai Pizza Me üzletben, addig kell teljesíti az általad vállalt távot.
🍕 Honnan lehet tudni, hogy melyik üzletben jártam már? – Minden üzletben kapsz egy karszalagot. A játék végén nem lesz más dolgod, mint a Sas utcában megmutatni nekünk őket.
🍕 Jól értem, hogy két táv van? – Igen. A rövidtáv a Sas utcai üzleten kívül még 5 másik Pizza Me üzletet ölel fel (tekintve, hogy az üzletek nagy része a belvárosban van, így ez egy egyszerűbb kihívás), a hosszútáv pedig a Sas utcai üzleten kívül még 9 másik Pizza Me üzlet meglátogatásával jár.
🍕 Átöltözésre, értékmegőrzésre van lehetőség? – Átöltözési lehetőséget, valamint értékmegőrzést nem tudunk vállalni, mindenkit arra kérünk, hogy eszerint készüljön! Köszönjük!

Gyertek, fussunk közösen! :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük