Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. június 7. (vas)0.5 / 5.6 / 11.2kmBalatonvilágosTovábbi infoCímke , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

??‍♀️?‍♀️??????????
7 mérföldes szökkenés... csak kecsesen Hölgyeim, mert az érem a legcsodásabb levendulás-ereklye, amiért futhattok. És a helyszín magáért beszél ... nem csak futás ???????????????? gasztroparty és levendulás vásár is lesz!
Távok:
?11,2 km (7 mérföld)
? 5,6 km
? 500 m Kiscsajos (gyerekkör)
? túra: 7 mérföld (nordic vagy gyaloglós szimplán)
? kerékpárral 22, 4 km
? hazai körben minimum táv: 5,6 km (becsületkörös)
Részleteket és a helyszínt hamarosan közzétesszük.., addig csak csodáljátok az érmet... az esemény oldalán 3D-ben is több nézetben. ??‍♀️?‍♀️??????????
??? Szponzorok, támogatók jelentkezését szívesen fogadjuk itt: redhotrun@freemail.hu vagy a +36 30 390 5067-es számon. ? a helyszínen tervezünk egy "kis" gasztroparty-t is!
???????????????? Levendulás kitelepülőket szeretettel várunk!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük