Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. július 2. (vas), 10:305kmBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

HU a run for rights futók hisznek abban, hogy teljesen mindegy, honnan jössz, ki vagy és mit csinálsz, mindenkit egyenlő jogok illetnek. ami fontos, hogy hogyan viszonyulunk egymáshoz. célunk, hogy egy nyitottabb és elfogadóbb társadalmat formáljunk, ahol mindenki egyenlő.

a futás összehoz minket és arra ösztönöz, hogy felhívjuk az emberek figyelmét arra, milyen fontos a viselkedésünk a többi ember felé. az alapvető értékeink a nyitottság, diverzitás és elfogadás.

egy jobb és törődőbb társadalomért küzdünk nem csak magunknak hanem a jövő generációinak. ha szeretnél változást elérni a társadalmunkban, csatlakozz a futósorozatunkhoz. szeretettel várunk minden támogatót és futót (teljesen kezdőtől profi futókig). regisztráljatok itt: bit.ly/2017RFRPrideBP

táv: 5km
helyszín: margitsziget, a margithíd felöli bejárat alatt, a street workout pályánál.

•••

ENG run for rights runners believe that no matter who you are, where you are from or what you do, everyone should have equal rights. what really counts is our attitude towards one another. our goal is to create a more open and accepting society where people are treated as equals.

running brings us together, motivates us to raise awareness for the importance of our behaviour towards others, sharing qualities such as an open mind, diversity and non-discrimination, promoting a healthy heart and a healthy conscious mind.

we are fighting for a better and more caring society not only for ourselves but also for future generations.ifyou want to make a difference in your society, join our running event and let's remind everyone of these qualities. we're looking forward to seeing you. please register here: bit.ly/2017RFRPrideBP

distance: 5km
location: margaret island, just under the margaret bridge, close to the street workout station

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük