Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 16. (vas)5kmBudapest, Margit-szigetTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

HU A RunForRights és az Amnesty International Magyarország futói hisznek abban, hogy teljesen mindegy, honnan jössz, ki vagy és mit csinálsz, mindenkit egyenlő jogok illetnek. Ami fontos, hogy hogyan viszonyulunk egymáshoz. célunk, hogy egy nyitottabb és elfogadóbb társadalmat formáljunk, ahol mindenki egyenlő.

A futás összehoz minket és arra ösztönöz, hogy felhívjuk az emberek figyelmét arra, milyen fontos a viselkedésünk a többi ember felé. Az alapvető értékeink a nyitottság, diverzitás és elfogadás.

Egy jobb és törődőbb társadalomért küzdünk nem csak magunknak hanem a jövő generációinak. Szeretettel várunk minden támogatót és futót (teljesen kezdőtől profi futókig).

Táv: 5km

Helyszín: Margitsziget, a Margit híd felőli bejárat alatt, a kültéri kondi pályánál.

•••

ENG RunForRights & Amnestying International runners believe that no matter who you are, where you are from or what you do, everyone should have equal rights. what really counts is our attitude towards one another. Our goal is to create a more open and accepting society where people are treated as equals.

Running brings us together, motivates us to raise awareness for the importance of our behaviour towards others, sharing qualities such as an open mind, diversity and non-discrimination, promoting a healthy heart and a healthy conscious mind.

We are fighting for a better and more caring society not only for ourselves but also for future generations. We're looking forward to seeing you.

Distance: 5km

Location: Margaret Island, just under the Margaret bridge, close to the street workout station

Megosztás