Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. június 1. (szo), 12:000.8 / 3 / 8 / 16kmNagyvázsonyTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Közhírré tétetik:
A nyárindító csak Csajos Futófesztiválunk regisztrációja elindult! A futam egy igazán Királynőkhöz méltó helyen a Kinizsi várnál kerül megrendezésre. 4 távon nevezhető. Mindenki megtalálja a megfelelő szintet, amit megfuthat. Ezen a napon van Nagyvázsonyban az Igásló központban a férfiaknak szóló egész napos program, a "kaszálós szombat" lásd az eseményekben! Senki nem fog unatkozni!
Helyszín: Nagyvázsony, Kinizsi vár
Versenykiírás:
Futam jellege: Királynői futam történelmi-korhű "statisztákkal" jelmezes segítőkkel a rajtcsomag osztáson és a frissítő pontokon;) a Futóknak nem kell beöltözni, de nagyon örülnénk, ha megtennék páran ;) vagy kékben jönnétek, mert a futam színei a kék-fehér.
Terep futás, a nagyvázsonyi Kinizsi vártól erdőn-mezőn által. A futófesztivál nem időre megy, nem mérünk, nincs szintidő, nem akarunk Benneteket frusztrálni, azt szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát :)
Nevezhető távok:
* 10 mérföld, azaz 16 km (kemény mag) szintkülönbség!
* 5 mérföld, azaz 8 km (középtáv) szintkülönbség!
* 2 mérföld 3 km (kocogó) (pite, könnyed)
* 500 m gyerekkör (4-12 éveseknek) csak kislányok!
** 12:00 Rajtcsomag osztás
** 14:00 Hercegnő futam, gyerekkör 500 m, mindenki befutóérmet kap, nem verseny
** 14:20 Tombolasorsolás sok-sok díjjal
** 14:50 Bemelegítés ;)
** 15:00 Rajt: minden futam egyszerre rajtol
A verseny lovas felvezetéssel indul. Természetesen lesz DJ, Speaker, étel-ital, futókuponok és elfoglaltság a kísérőknek ;) Tombola meg korhű élmények kicsiknek-nagyoknak egyaránt.
Díjak: a két hosszabb távon az első 3 abszolút befutót díjazzuk! Terep révén mindenki megfelelő cipőt húzzon ;) és vigyázzon a bokájára, mert lesz itt minden, ami az útjukba akadhat.... erdőn-mezőn, árkon-bokron, hegyen-völgyön át futhat az utunk.
Az online nevezés szeptember 8-án indul, hatalmas kedvezménnyel, ismét világszínvonalú éremmel és fullos rajtcsomagokkal, ajándékokkal a Red Hot Run Group saját szponzorációjával kizárólag a szeptember 30-ig nevezett befizetőknek. Segítők-Statiszták jelentkezését várjuk, akik szívesen közreműködnének egy nem mindennapi kalandfutás lebonyolításában. Jelentkezni "Eszter Rózsás Eszterlánc" privát üzenetben a facen. Szeretettel várunk Mindenkit! Ilyet még nem pipáltatok ;) és még nem is írtuk ki a részleteket ;) Közben programok: íjászkodás, lovaglás, várlátogatás, sétakocsikázás..... Szóval Mindenkinek remek program, ha eljön!
Fullos rajtcsomagok kizárólag szeptember 30-ig! Tartalma: 1 db befutóérem (a célban!) 1 db technikai futótrikó, 1 db futambögre, 1 db Isotonic Drink futóital, 1 db kulcstartó (értéke 1. 200,- Ft, a futam érmének pontos mása) a gyerekek "csak" befutó érmet és bögrét kapnak a rajtcsomagban. Hajrá Csajok! Magyarország egyik legcsodásabb és legcsajosabb érméért csapattok! ;) A nevezési díjat 2018. október 1-től november 30-ig még nem emeljük DE már nincs benne a Runner Queen kulcstartó és az Isotonic drink. Tartalma: 1 db befutóérem, 1 db technikai trikó, futambögre. Gyerekeknek érem + bögre. A nevezési díjat 2018. december 1-től emeljük 500,- Ft-tal, majd 2019. február 1-től még egyszer. A futam nevezését 1000 főnél lezárjuk.

Nevezési díjak alakulása a kedvezményes időszak végéig, szeptember 30-ig mindhárom távon (fullos csomaggal: érem, trikó, bögre, kulcstartó és Isó) a 3,2 km-en 5. 000,- Ft; 8 km-en 5. 500,- Ft; 16 km-en 6. 000,- Ft. Gyereknevezés befutóérem+bögre 2. 500,- Ft kizárólag szeptember 30-ig! Erre mindenki ügyeljen! csak egyszeri nevezést fogadunk el a futamra! Csak egyszer küldünk díjbekérőt, aki nem fizeti be határidőre, ne nevezzen újra. Köszi a megértést!

Megosztás