Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. szeptember 30. (szo), 10:00nincs adatBudapest, Hármashatár-hegyTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

Szeptember 30-án, szombaton Salomon terepfutó cipő tesztnapot tartunk a Hármashatár-hegyen a Hangár, Erdei iskola és túristaház feletti parkolóban.
A tesztnapon az alábbi terepfutó cipőket tudjátok majd kipróbálni:
-Sense Ride (férfi és női modell egyaránt)
-Sense Pro Max (férfi és női modell egyaránt)
-Wings Flyte GTX (férfi és női modell egyaránt)
-Xa Pro 3D GTX (férfi és női modell egyaránt)
-XA Lite (férfi és női modell egyaránt)

Minden résztvevőnek Salomon és Powerbar meglepetés apróságokat, többféle ízben ingyenes Powerbar izotóniás italt valamint egy, a boltban beváltható kedvezményes Salomon vásárlási utalványt adunk.

Ráadásul, minden a helyszínen megjelent résztvevő részt vehet nyereményjátékunkon, amelynek keretében a tesztnap végén egy Sense Ride vagy Sense Pro Max cipőt sorsolunk ki!

"Fuss Olival egy kört a Hármashatár-hegyen a Sarkcsillag által szervezett Salomon tesztnapon!" - mi lehetne a cipők kipróbálásának annál jobb módja, mint futni Lőrincz Olivérrel egy laza és nyugodt tesztkört? A közös futás tíz óra után kezdődik, három turnusban, az indulási időpontok: 10.15, 11.00, 11.45.; bármelyik turnuson bárki részt vehet természetesen, csak arra kérünk, ne pont az indulási időre érkezz, hiszen még ki kell választanod előtte a kipróbálandó cipődet is :)
Délután pedig Gyurkó Péter vezetésével futhatsz egy kiadós tesztkört, a futások indulási időpontjai: 12.30, 13.15 és 14.00.

A tesztnap során a Salomon cipői mellett lehetőségetek lesz még a Compressport kompressziós szárainak a kipróbálására is.

Megosztás