Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. jún. 14. (vas)
2020. júl. 15. (sze)
32 naposnincs adatSopronTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

A verseny 2020. július 15-ig teljesíthető!
Töltsd le a MaprunF alkalmazást okostelefonodra a Google Play-ből, vagy az App Store-ból, majd válaszd ki és töltsd le a neked szimpatikus Sopron Trail pályát még otthon és irány Brennberg!
A további technikai részleteket itt megtalálod: http://sopronitajfutas.hu/sopron-trail/SopronTrailMapRun.html?fbclid=IwAR2K0vBuZCXTcF71YRGup0DxCaF8s71oc-qdAQlLJColuRjw4CPCFqOwOCY
Pályánként/nemenként a leggyorsabb futók ingyenesen indulhatnak a jövő évi Sopron Trailen, a teljesítők között további nyereményeket sorsolunk ki.
Készíts fotót vagy videót magadról, a tájról, vagy akár a levelek alá elbújó szalamandrát is megörökítheted. Küldd el nekünk a felvételeid és viszontláthatod majd az esemény végén készülő videóban.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük