Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Dragon Race VII. akadályfutó verseny (2023-08-05)

Futás info

futónaptár
vége2022. sze. 30. (pén)
2022. okt. 1. (szo)
2 naposnincs adatSzombathelyTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Spartathlon Szimpátiafutás 2022.
Szeptember 30-án reggel Athénból elrajtol a Spartathlon mezőnye, köztük Tibor Bazsó, Péter Horváth , Szilágyi Gyula és a magyar Spartathlon csapat tagjai, hogy 246 km megtétele után Spártába érjenek Leonidász király szobrához.
Mi pedig velük együtt elrajtolunk a szombathelyi Csónakázó tó partján, hogy a verseny 36 órájában egymást váltva fussunk.
Várunk mindenkit aki futna akár nappal, akár éjjel, napsütésben vagy akár esőben is.
Küldjük közösen az energiát minden versenyzőnek.
Futhatsz többször is vagy akár egyben több órát. Egy időben futhatsz barátokkal ismerősökkel is, a lényeg , hogy a 36 órában mindig legyen legalább egy futó a Csónakázó tó körül. Az alábbi linken megnyitható táblázatba kérjük írd be, mikor futnál:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CukCX5PlXFZqUpGBLBtNxsptIlOqzHapPVgstVMck-o/edit
Fuss velünk Szombathely!
Az eseményen való részvételi feltételek:
A résztvevők kijelentik, hogy az eseményen való részvételhez megfelelő fizikai állapotban vannak, a teljesítést akadályozó betegségben nem szenvednek.
Az eseményen teljes mértékben saját felelősségükre vesznek részt, az esemény előtt/alatt/után bekövetkező sérülésért, illetve anyagi kárért a rendező egyesület, a rendező- és a rendezőség által megbízott személyek/szervezetek, továbbá az esemény területe/útvonala által érintett területek tulajdonosai illetve kezelői semmilyen címen felelősséget nem vállalnak, illetve felelősségre nem vonhatóak.
A résztvevők kijelentik, hogy a KRESZ szabályait ismerik, azokat az esemény során magukra kötelező érvényűnek tartják.
Fotó, mozgókép
Az eseményen résztvevők elfogadják, hogy az eseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhetnek, ellenszolgáltatást ezért nem kérnek.
Vis maior
Elfogadom, hogy elháríthatatlan külső ok (időjárás, blokád, sztrájk), ami nem tervezhető és extrémnek számít, a szervező/rendező az eseményt elhalaszthatja vagy lemondhatja. Az esemény helyszínét/útvonalát, időpontját a Szervező módosíthatja.
Általános
A Szervezők fenntartják a jogot arra, hogy az esemény szellemiségének nem megfelelően viselkedő résztvevőket a rendezvényből kizárják. (pl. trágár beszéd, tiszteletlen, illetlen viselkedés, a szervezőkkel/rendezőkkel szembeni tiszteletlen viselkedés)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük