Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. október 12. (szo)29kmVelenceTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

???????☀️?? 3. 900,- Ft-os nevezési díjjal indítunk! Starbalm: Katicák, mindenkinek!
Rajtcsomagunk tartalma: 1 db csúcs-szuper befutóérem, 1 db tornazsák, 1 db feliratos toll, 1 db nagy méretű piros, starbalm textil táska termékmintával és egy öntapadós, textil-szatén rajtszám. A Starbalm fő szponzorálásával, szuper szponzori csomagokkal: nem csak Csajos tókerülő. Aki teheti, jöjjön tüllszoknyában vagy katica-jelmezben! Kerüld meg futva, bringával, túrázva, családdal, barátokkal, kollégákkal, vállalj egy tízest! Hatalmas bulikört szeretnénk, ahol mindenki lazul.
Ha a sport nálad sem "vérre" megy, itt a helyed velünk!
???????☀️?? Lesznek egyéni rajtok, érkezési sorrendben, tetszőlegesen és lesz egy 13:00-kor rajtoló, igazán bulis futam! ♥ Ezért is választottuk a kedves kis Bogarat .... a textil-szatén öntapadós kar-láb rajtszámunkon is "Ő" szerepel :)
Ha a sport nálad sem "vérre" megy, itt a helyed velünk! A frissítő pontok használatánál a rajtszámmal igazolod, hogy velünk vagy, illetve a Drótszamár kempingben ingyenes parkolás. mosdók-öltözők használata. A jó hangulatról Goóz Laci a Balaton Hangja Hangtechnika gondoskodik, mint mindig! És a célban 100%-os gyümölcslevek.
PROGRAMKIÍRÁS:

10:00 rajtcsomag osztás folyamatosan 15:00 óráig. Aki az össznépin indul, annak 12:30-ig!

13:00 csapatos rajt, akár bringával akár futva, rollerrel vagy görivel, akár kocogva, túra vagy nordic..

Mindenki akkor ér be, amikor tud, mert nem kötjük időhöz. Frissítés: a rajtcél bázison a Drótszamár kemping kapujánál áll majd a rajtcél kapunk és ott lesz a Nagykállói Alma 100% frissítéssel a célba érőknek.

A rajtcéltól két irányban 5-5 km-re lesz frissítő pontunk, amit a Red Hot Run Group "üzemeltet" 10:00 órától 15:00 óráig. Itt lesz víz, nápolyi, cola, szőlőcukor, ropi és banán folyamatosan. Az egyéb frissítésről, ha valaki kerüli a tavat, mindenkinek magának kell gondoskodni, vagy kerékpáros kísérővel felkészülni! Lehet foglalni katica-kedvezménnyel gulyást vagy betyártarhonyát, vega fasírtot 500,- Ft-os díjjal, a kemping büféjében beváltható, amit hozzá számolunk a nevezési díjhoz a díjbekérőn. A kedvezményes nevezési időszak első fázisa május 31-ig tart. A következő időszak július 31-ig, majd szeptember 30-án zárjuk az online nevezést. Helyszíni nevezést nem tervezünk.
Várunk Benneteket szeretettel! Hajrá Csajok, hajrá Pasik!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük