Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2019. október 12. (szo)29kmVelenceTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

😘👍💃💅👑🍂🍁☀️🎨🏩 3. 900,- Ft-os nevezési díjjal indítunk! Starbalm: Katicák, mindenkinek!
Rajtcsomagunk tartalma: 1 db csúcs-szuper befutóérem, 1 db tornazsák, 1 db feliratos toll, 1 db nagy méretű piros, starbalm textil táska termékmintával és egy öntapadós, textil-szatén rajtszám. A Starbalm fő szponzorálásával, szuper szponzori csomagokkal: nem csak Csajos tókerülő. Aki teheti, jöjjön tüllszoknyában vagy katica-jelmezben! Kerüld meg futva, bringával, túrázva, családdal, barátokkal, kollégákkal, vállalj egy tízest! Hatalmas bulikört szeretnénk, ahol mindenki lazul.
Ha a sport nálad sem "vérre" megy, itt a helyed velünk!
😘👍💃💅👑🍂🍁☀️🎨🏩 Lesznek egyéni rajtok, érkezési sorrendben, tetszőlegesen és lesz egy 13:00-kor rajtoló, igazán bulis futam! ♥ Ezért is választottuk a kedves kis Bogarat .... a textil-szatén öntapadós kar-láb rajtszámunkon is "Ő" szerepel :)
Ha a sport nálad sem "vérre" megy, itt a helyed velünk! A frissítő pontok használatánál a rajtszámmal igazolod, hogy velünk vagy, illetve a Drótszamár kempingben ingyenes parkolás. mosdók-öltözők használata. A jó hangulatról Goóz Laci a Balaton Hangja Hangtechnika gondoskodik, mint mindig! És a célban 100%-os gyümölcslevek.
PROGRAMKIÍRÁS:

10:00 rajtcsomag osztás folyamatosan 15:00 óráig. Aki az össznépin indul, annak 12:30-ig!

13:00 csapatos rajt, akár bringával akár futva, rollerrel vagy görivel, akár kocogva, túra vagy nordic..

Mindenki akkor ér be, amikor tud, mert nem kötjük időhöz. Frissítés: a rajtcél bázison a Drótszamár kemping kapujánál áll majd a rajtcél kapunk és ott lesz a Nagykállói Alma 100% frissítéssel a célba érőknek.

A rajtcéltól két irányban 5-5 km-re lesz frissítő pontunk, amit a Red Hot Run Group "üzemeltet" 10:00 órától 15:00 óráig. Itt lesz víz, nápolyi, cola, szőlőcukor, ropi és banán folyamatosan. Az egyéb frissítésről, ha valaki kerüli a tavat, mindenkinek magának kell gondoskodni, vagy kerékpáros kísérővel felkészülni! Lehet foglalni katica-kedvezménnyel gulyást vagy betyártarhonyát, vega fasírtot 500,- Ft-os díjjal, a kemping büféjében beváltható, amit hozzá számolunk a nevezési díjhoz a díjbekérőn. A kedvezményes nevezési időszak első fázisa május 31-ig tart. A következő időszak július 31-ig, majd szeptember 30-án zárjuk az online nevezést. Helyszíni nevezést nem tervezünk.
Várunk Benneteket szeretettel! Hajrá Csajok, hajrá Pasik!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük