Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. jún. 1. (ked)
2021. jún. 15. (ked)
15 naposnincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Itt a legújabb nyári futamunk és napocskás érmünk!
Hamarosan nyári hőségben is futhatunk, vagyis kicsit hűvösebb napfelkeltekor, naplementében vagy akár langyos esti időben is!
2020-ban az első igazi, önálló Virtuális eseményünk a LIVE futam volt, ahol nagyon népszerűvé vált a NAPOCSKÁS-ra keresztelt érmünk (...volt rajta holdocska is ☀️🌛). Már akkor úgy gondoltuk, hogy ebből a virtuális nyári futamból akár hagyomány/sorozat is lehetne (... remember covid jelleggű 😉 ) de a mostani helyzetben úgy érezzük, hogy mindenképpen szükség van rá, hogy itt a véghajrában, a nyitás előtt se veszítsük el a motivációnkat. Szóval nyári futam 2.0 egy újabb variáció a NAPOCSKÁS éremből 🙂
Nevezzetek most, az első 200 illetve 500 versenyző kedvezménnyel nevezhet!
Ragyogjon Rátok a Nap! 🙂
☀️🌛🏃‍♀️🏃‍♂️❤️

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük