Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 16. (szo), 15:00kb. 3kmBudapestTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

We wish you a Sweaty Xmas!

Idén rengeteg szeretetet és támogatást kaptunk tőletek, amit próbáltunk mi is viszonozni nektek az edzéseinkkel és a meglepetés ajándékokkal. A karácsony közeledtével mi is gondolunk azokra, akik nem tudnak csilli-villi játékokat tenni a fa alá, ezért is választottuk az év utolsó Sweat Dreams Budapest edzésünk helyszínéül a MikulásGyárat – ahol most együtt segíthetünk hozzá gyerekeket és családokat egy szebb karácsonyhoz, hogy ők se maradjanak ajándék nélkül.
A MikulásGyár célja a mélyszegénységben élő nagycsaládok, így rengeteg gyermek segítése, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik. A MikulásGyár tartós élelmiszert (tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, takarót, játékot, könyvet gyűjt – így arra kérünk titeket, ti is hozzatok magatokkal ilyesmiket, ha van rá módotok és az edzés előtt ezeket le tudtjátok adni az önkénteseknek, akik az adományokat dobozokba szelektálják, majd ezeket a dobozokat a Magyar Vöröskereszt adott megyei központjába juttatja el a Magyar Posta.
A Vöröskereszt a dobozok tartalmát - már csomagokként - rászorultsági alapon osztja szét.
Az edzés menete:
15:00- Gyülekező a Mikulásgyár színpadánál, adományok leadása
15:20- Bemelegítés a színpadon
15:30- Futás gyakorlatokkal megszakítva a városligetben (kb. 3 kilométer)
16:00- Nyújtás a Hősök terén

Csomagmegőrzésre van lehetőség a Mikulásgyár konténerében, de lehetőség szerint átöltözve érkezzetek, mert öltöző nem áll rendelkezésre. Eszközre ezúttal nincs szükség.
Várunk titeket sok szeretettel!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük