Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. december 16. (szo), 15:00kb. 3kmBudapestTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

We wish you a Sweaty Xmas!

Idén rengeteg szeretetet és támogatást kaptunk tőletek, amit próbáltunk mi is viszonozni nektek az edzéseinkkel és a meglepetés ajándékokkal. A karácsony közeledtével mi is gondolunk azokra, akik nem tudnak csilli-villi játékokat tenni a fa alá, ezért is választottuk az év utolsó Sweat Dreams Budapest edzésünk helyszínéül a MikulásGyárat – ahol most együtt segíthetünk hozzá gyerekeket és családokat egy szebb karácsonyhoz, hogy ők se maradjanak ajándék nélkül.
A MikulásGyár célja a mélyszegénységben élő nagycsaládok, így rengeteg gyermek segítése, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik. A MikulásGyár tartós élelmiszert (tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, takarót, játékot, könyvet gyűjt – így arra kérünk titeket, ti is hozzatok magatokkal ilyesmiket, ha van rá módotok és az edzés előtt ezeket le tudtjátok adni az önkénteseknek, akik az adományokat dobozokba szelektálják, majd ezeket a dobozokat a Magyar Vöröskereszt adott megyei központjába juttatja el a Magyar Posta.
A Vöröskereszt a dobozok tartalmát - már csomagokként - rászorultsági alapon osztja szét.
Az edzés menete:
15:00- Gyülekező a Mikulásgyár színpadánál, adományok leadása
15:20- Bemelegítés a színpadon
15:30- Futás gyakorlatokkal megszakítva a városligetben (kb. 3 kilométer)
16:00- Nyújtás a Hősök terén

Csomagmegőrzésre van lehetőség a Mikulásgyár konténerében, de lehetőség szerint átöltözve érkezzetek, mert öltöző nem áll rendelkezésre. Eszközre ezúttal nincs szükség.
Várunk titeket sok szeretettel!

Megosztás