Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 30. (vas)2 / 14 / 21 / 34kmSzászvárTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

E rendezvénnyel tisztelgünk szeretett testnevelés tanárunk emlékének, aki gyermekkorunkban oktatott, edzett és a későbbiekben nyugdíjas éveiben támogatta Egyesületünket.
Az ő tiszteletére neveztük el a félmaratoni távot "Csongor-kör"-nek.
A méltán híres Szászvár Pokla verseny futótávjait is belegyúrtuk a versenyszámok közé, így újra futható a „Dobogó futam”!
Híres futónk Kenyai Kobra Krokodil (Orsós Ferenc) kedvenc edzőpályája a fő attrakció, a „Kenya futam”, mely kb. 34 km hosszú és nagy szintkülönbséggel van fűszerezve!
A gyermekeknek, családoknak aranyosabb távokkal is készülünk, de a 2 km hosszúságú „Mocorgó edző pálya” is kihívást állíthat a versenyzők elé, hosszú emelkedőjével. A domb tetején kifújhatjuk magunkat miközben gyönyörű panoráma tárul elénk.
A terepfutás és kerékpáros futamok pontos részleteit a későbbiekben közöljük!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük