Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. szeptember 1. (vas)nincs adatSzegedTovábbi infoCímke , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Szeretettel várunk mindenkit szeptemberelsején jótékonysági futónapunkon!

Egész nap futáshoz kapcsolódó állomásokon lesz pecsétgyűjtés, regenerációs zóna, cipőtesztelés, kóstolás, jótékony kilométergyűjtés!

A jótékonysági futás során minden futással töltött perccel 250 Ft-tal támogatjuk a Szegedi Mozgássérültek Alternatív Egyesületét.
Az egyesület képviselőivel személyesen is találkozhatnak a programon részt vevők és kipróbálhatják az általuk a parkolóban felállított kerekesszékes akadálypályát.

A kicsiknek délelőtt gyerek futóversenyt szervezünk az áruház parkolójában, a nagyoknak közösségi futás lesz 3 időpontban.
15 órától Monspart Sarolta tájfutó világbajnok tart előadást majd lehetőség lesz közvetlenebb formában is beszélgetni vele.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük