Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. július 28. (szo), 10:306 / 12kmBükTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

ÚJDONSÁG! Idén első alkalommal futóverseny a Szélrózsán!

Mivel az idei a 12. Országos Evangélikus Ifjúsági Találkozó, ezért a táv 12 kilométer lesz. Gondoltunk azokra is, akiknek ez túl hosszú lenne, MÉGIS ("A Te szavadra mégis kivetem a hálókat" Lk 5,5) szívesen futnának, ezért ennek a fele, a 6 kilométer is külön versenyszám lesz.

Hol: rajt és cél egy helyen: Bük, Petőfi és Eötvös utca sarka
Mikor: 2018. július 28. (szombat), délelőtt 10:30

A nevezés a Szélrózsa résztvevőinek INGYENES, de regisztrációhoz kötött. A http://korido.hu/2018Szelrozsa oldalon tudtok nevezni. Az indulók maximális létszáma 200 fő (a két kategóriában összesen), úgyhogy ne hezitáljatok, regisztráljatok! A létszám beteltéig, illetve 2018. július 23. éjfélig lehet jelentkezni.

A nevezés a Szélrózsa résztvevőinek INGYENES, ha azonban csak a futóversenyre szeretnél jönni, akkor a helyszínen kell megvásárolnod a 3000 forintos szombati napijegyet. Ez természetesen nem csak a futásra jogosít, hanem a Szélrózsa összes szombati programján részt vehetsz. Csak néhány a jobbnál-jobb események közül: sztár-activity Rátonyi Krisztával, interaktív kávés bemutató, filmvetítés, készíthettek afrikai kézműves ékszereket, este pedig a Soulwave lép majd fel. Részletes szombati program itt: https://szelrozsatalalkozo.hu/program_f.php?nap=szom

Érdemes nevezned, hiszen:
- minden résztvevő a fesztivál logójával díszített egyedi befutóérmet kap;
- profi időmérést biztosítunk;
- on-line letölthető oklevél jár minden befutónak;
- a rajtszámok alapján tombolasorsolást tartunk az eredményhirdetéshez kapcsolódóan;
- ki ne szeretne magáról egy jól sikerült sportos képet feltölteni Facebookra, Instagramra?! ;-)

Kösd össze a futást jótékonysággal! Állj rajthoz „Ne csak szurkolj, segíts!” mezben, amelynek megvásárlásával az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekekért végzett munkáját támogatod. A kezdeményezésről a Segélyszervezet honlapján: https://www.segelyszervezet.hu/hu/necsakszurkolj olvashatsz bővebben, és a pólókat is ott tudod megnézni. A mezek korlátozott számban lesznek kaphatók a verseny előtt, így ha biztosra szeretnél menni, akkor rendeld meg már a regisztrációval együtt a különleges pamut vagy technikai futópólódat!

A 12 és a 6 kilométeres kategóriák 1-3. helyezett fiú és lány befutói egy-egy serleget kapnak majd az ünnepélyes eredményhirdetésen.

A további részleteket (frissítés, útvonal, öltözők, rajtszámok átvétele, motivációk a készüléshez stb.) a Szélrózsa honlapján (https://szelrozsatalalkozo.hu/programs.php?ma=70) találjátok, valamint itt, a futás Facebook-eseményében tesszük majd közzé, ezért mindenképp érdemes csatlakoznod!

MINDENKIT SZERETETTEL HÍVUNK ÉS VÁRUNK, JÓ FELKÉSZÜLÉST KÍVÁNUNK!

Megosztás