Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 29. (pén), 10:00kb. 15kmSzentendreTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Sziasztok!
Két ünnep közöttre a terv az lenne, hogy az autót letesszük Szentendre határában és rendesen felöltözve kabátban felkirándulunk a menedékházhoz, mivel autóval nem megközelíthető. Itt levesszük a kabátot és minden mást, amit nem szeretnénk futás közben cipelni. Megkérjük a menedékház dolgozóit, hogy a cuccunkat hadd tegyük be valahová amíg futunk, majd elmegyünk egy szép téli körre. Futás után érdemes átöltözni nem átizzadt pólóba és ebédelünk egy kőlevest és palacsintát és aztán száraz cuccban lesétálunk a kocsihoz. Váltás ruhát mindenki egyénileg megítélheti, hogy mennyire izzadós, de tényleg nem szeretném, ha megfáznátok, úgyhogy inkább hozzatok, hisz a táska és autó elbírja és nem hosszú a túra rész.

Érintjük a Lajos-forrást, Csepel-forrást, Vasas-szakadékot, Napóleon kalapját, Kő-hegyi tanösvény mentén pedig a Czibulka János-turistaházban eszünk egy levest és palacsintát.

Az útvonal jól járható és nagyon szép. Kb 15 km a táv és 644 m a szint.

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=wukazpngjdwrewam

Mindenkinek Szeretetben Gazdag Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük