Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. január 4. (szo)5kmBudapest, Margit-szigetTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Mi a Sziget Run?

A Sziget Run a Móron megrendezésre kerülõ Mór Fit Run Original példájára jött létre. https://www.facebook.com/morfitrunoriginal

A Sziget Run 5 km hosszú, ingyenes futás a Margitszigeten – ahol a futással éppen most ismerkedõktõl kezdve egészen a profi futókig mindenkit szívesen látunk.

A Sziget Run és a Szigetfutás két teljesen különálló rendezvény. Mindkét futás ugyanazon a napon, de eltérõ idõpontokban kerül megrendezésre.

Mikor van a Sziget Run futás?

Minden hónap elsõ szombatján reggel 9:00-kor.

Hol van a futás?

A Margitszigeten, a rajt a sziget Margithíd felõli részén, a pesti oldalról indul, körülbelül a zenélõ kút elõtt lévõ korforgalommal egyvonalban, a futópályán.
Ez a távjelölõ szerint a fél kilométeres távnál van. Zászlók jelzik majd a rajtvonalat.

Mennyibe kerül a futáson való részvétel?

A futáson való részvétel ingyenes. Ez nem egy futóverseny, nem fogsz érméket, rajtcsomagot, stb. kapni. A résztvevõkrõl a rajtnál és a célnál is fotók készülnek, illetve az idõket mérni fogjuk és regisztráljuk a honlapon a nevekkel együtt. Ezen kívül a jó hangulat és társaság garantált. Ha rendszeresen részt fogsz venni, akkor nagy valószínûséggel meg az idõdben is pozitív változásokat veszel majd észre. A résztvevõk önszántukból vesznek részt a futásokon és a szervezõk nem vállalnak semmiféle felelõsséget.
A futásokon való részvétel feltétele a regisztráció. Ez ahhoz szükséges, hogy az idõket a nevekhez tudjuk csatolni. Minden egyes futásra külön kell majd regisztrálni a http://www.morfitrun.com oldalon keresztül.

Milyen gyorsnak kell lennem?

A futás célja a mozgás és az, hogy jól érezzük magunkat. Mindenki a saját tempójában fut vagy akár gyalogolhat is, mivel ez nem egy verseny, nem is lesz idõ miatti kizárás, mindenkit meg fogunk várni a célnál, aki beregisztrált az aznapi futásra.

A Sziget Run-nak szüksége van Rád!

A futás önkentesek által van szervezve – kontaktolj minket, ha Te is segíteni szeretnél.

Megosztás