Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. július 4. (szo)5kmBudapest, Margit-szigetTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

1989. novembere óta minden hónap első szombatján egy kör a Margitszigeten, rendszeresen futóknak és a futással ismerkedőknek.

Ha korábban már neveztél, ne felejtsd otthon a rajtszámodat és nézd meg az Új indulási idődet a neved mellett a honlapon: http://futni.hu/

Ha idén még nem Szigetfutottál velünk, akkor 10:20-kor indulsz, de érkezz úgy, hogy előtte legyen időd nevezni és átvenni az idei rajtszámot.

FONTOS: A Szigetfutás rajthelye a pesti oldalon az Építők MDSE előtt van. Ott át tudtok öltözni és csomagot is hagyhattok a futás alatt. A nevezési díj továbbra is 2000 forint egy naptári évre.

A pontos helyszín: https://goo.gl/maps/2toeGKYAmHD2

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük