Prémium futónaptár

Igénylés

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. december 31. (szo)kb. 7-8kmSzombathelyTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Szilveszteri Óévbúcsúztató Futás
Fuss velünk Szombathely az év utolsó napján is!
Idő: 2022. december 31.
Rajt: 9:00
Találkozó: a Csónakázó tó parkolójában
A tervezett táv: kb 7-8 km
Mindenkit várunk egy közös, laza futásra: igazi szilveszteri hangulatban. Öltözz minél színesebben vagy gyere jelmezben, hozz magaddal bármit amivel zajosabbá és vidámabbá tehetjük a szilveszteri futást!
A Csónakázó parkolójából indulva futunk a városban, érintve a belvárost is, majd visszatérünk a Csónakázó tóhoz egy közös koccintásra.
Az eseményen való részvételi feltételek:
A résztvevők kijelentik, hogy az eseményen való részvételhez megfelelő fizikai állapotban vannak, a teljesítést akadályozó betegségben nem szenvednek.
Az eseményen teljes mértékben saját felelősségükre vesznek részt, az esemény előtt/alatt/után bekövetkező sérülésért, illetve anyagi kárért a rendező egyesület, a rendező- és a rendezőség által megbízott személyek/szervezetek, továbbá az esemény területe/útvonala által érintett területek tulajdonosai illetve kezelői semmilyen címen felelősséget nem vállalnak, illetve felelősségre nem vonhatóak.
A résztvevők kijelentik, hogy a KRESZ szabályait ismerik, azokat az esemény során magukra kötelező érvényűnek tartják.
Fotó, mozgókép
Az eseményen résztvevők elfogadják, hogy az eseményről készült film-, és képanyagokon valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhetnek, ellenszolgáltatást ezért nem kérnek.
Vis maior
Elfogadom, hogy elháríthatatlan külső ok (időjárás, blokád, sztrájk), ami nem tervezhető és extrémnek számít, a szervező/rendező az eseményt elhalaszthatja vagy lemondhatja. Az esemény helyszínét/útvonalát, időpontját a Szervező módosíthatja.
Általános
A Szervezők fenntartják a jogot arra, hogy a verseny szellemiségének nem megfelelően viselkedő résztvevőket a rendezvényből kizárják. (pl. trágár beszéd, tiszteletlen, illetlen viselkedés, a szervezőkkel/rendezőkkel szembeni tiszteletlen viselkedés)

Megosztás