Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 31. (vas), 14:00kb. 3kmEtyekTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Az esemény helyszínén - Magyar ucca 50. - találkozunk, és onnan vágunk neki a közel három kilométeres futásnak. A futás útvonala rendkívül bonyolult. Kifutunk a sarokig, utána elfordulunk jobbra, majd kifutunk a sarokig, ott elfordulunk jobbra, azután ezt még kétszer megcsináljuk, hogy visszaérkezzünk a kiinduló pontunkra. Ez minimum négy sarok. Ha körpályán futnánk, akkor nem lenne sarok, de sajnos a házak útban vannak. Az esemény előtt és után hidratálunk olyan dolgokkal, amikkel a legritkább esetben hidratálnak a futók normális esetben, kizárólag szilveszterkor.
Öltözz melegen, de inkább hülyén! A lényeg az, hogy a szilveszteri hangulatot tükrözd vissza a környezetednek, azaz öltözz úgy, ahogy nem nagyon mennél ki máskor az uccákra, csak most, szilveszter napján. Ha egyébként is "hülyén" öltözöl, akkor, öltözz erre az eseményre normálisan!
Hozhatsz ezt-azt, de inni kapsz nálunk, meg egy kis nasi is lesz.
Az eseményre jegyek vásárolhatóak valahol, de nem mindenhol. Jobbára sehol, tehát jegy nélkül is jöhetsz. Azért jó lenne tudni rólad, jelezd valahogy, ha jössz, és nincs jegyed. Azok, akik drága jegyet váltanak, mindenképp jöjjenek el, mert nekik külön plusz egy pohár borral készülünk. Drága borral, mert az megyen a drága jegyhez.
Egy szó, mint száz: várunk Benneteket! (Ez két szó, ne kötekedj, látom!)
Addig is mindenkit csókoltatunk
Szervezők

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük