Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 31. (vas), 10:00kb. 8.5kmSzolnokTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Szilveszteri társasági futás (beszélgetős futás)! Az idei év búcsúztatása Szolnok városában áthaladó útvonalon történő örömfutással, kocogással.
A már hagyományos „ Szilveszteri Társasági Futásra ”, óév búcsúztatásra hívunk dec. 31-én minden futó, kocogó és majd futni szándékozót! Indulás a Kossuth térről, a Damjanich János Múzeum elől, 10:00-kor. Útvonal: Kossuth tér - Kossuth Lajos út - Szabadság tér – Dr. Béres József sétány – Tiszavirág hídon át – Tiszaligeti sétány – Tiszaligeti sétány végén forduló - Tiszavirág hídon át -– Tiszaparti sétány – Dr. Hegedüs Lajos a sétány vége forduló és vissza a Kossuth térre. Táv kb. 8.5km. A térképen jelzett útvonal vázlat és leírás alapján, a számodra legkedvezőbb helyen csatlakozhatsz a társasághoz, a jelzett időpontban és tetszőleges távot futhatsz velünk.
Szilveszteri öltözet viselése nem kötelező, ajánlott!
A rendezvényen részvétel saját felelősségre!
Részvételi szándékodat kérjük, jelezd! Szabovik Zoltán (30/8155725) telefonszámon, email: aurigassk@gmail.com, Auriga ÉRTE, Ejtőernyősök Szolnoki Szervezete,Gördögök SE. További információ: aurigassk.5mp.eu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük