Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. október 9. (hét), 18:305kmBudapest, Margit-szigetTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

SZÍVERŐSÍTŐ FUTÁS A SZIGETEN

Nemrég volt a Szív világnapja. Ehhez kapcsolódóan idemásoljuk nektek a Polar nemzetközi sajtóanyagát.

De hogy mi is kivegyünk a részünket, csináljunk egy kis szíverősítő futást. Nem, ez nem futás pálinkával, csak egy kis szív és izomerősítő edzés.

Találkozzunk ismét a Margitszigeten. A terhelés növelésének alapja a fokozatosság, így a futásunkat is e köré építjük. Az 5 km-es futást könnyen kezdjük és lendületesen fejezzük be, ami egy kiváló állóképességi gyakorlat. Általában pont fordítva sikerül, ha az ember egyedül indul neki ennek az edzésnek, hiszen a tartalékolás, az erő beosztása az egyik legnehezebb feladat. Ebben segít nektek a közösség és persze nagyköveteink, akik a különböző tempójú csoportokat vezetik, felügyelik és biztatnak a feladat optimálisabb teljesítéséhez. A pulzusmérő óra tökéletes társa lehet az edzésednek hiszen végig kontroll alatt vagy és az edzés folyamán tájékoztat az adott eredményedről.
A végén mindezt megspékeljük 5-10-15 db felfutással az Árpád hídi feljáróra. A felfutások ismétlésszáma edzettségi állapottól függ, hogy ki indul a hétvégi maratonon, hiszen akkor bizony már nem lehet túlterhelni a lábakat. A forralt bor a mindenesetre továbbra is vár titeket az edzés végén a legutóbbi sikerre való tekintettel.
Regisztráció az eseményre és tesztóra: http://www.polarorak.hu/hir/50/Futklub-2017-10-09
A Polar Hungary csapata az eseményhez Polar pulzusmérő tesztórákat biztosít.

Csoportonként a legügyesebbeket megjutalmazzuk‼️

Gyertek! Várunk nagy szeretettel!

A Polar csapata

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük