Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2016. április 30. (szo), 09:00nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Ujra szombat van es az egyenlo a kedvenc futasunkkal a heten. Mi mar keszen leszunk az edzesunkkel amikor a legtobb ember meg csak az agybol fog kimaszni. Ez mar magaban eleg motivalo kene, hogy legyen minden futonak :) Gyertek es fussunk egyutt! A tav 15 kilometer lesz es a tempot egy 5'20-as atlagra tervezzunk.
Megtalaltok minket Instagramon es Twitteren is a @BUDRUNNINGPRJCT nev alatt.

It's Saturday again and this is our favorite run of the week! We will be done with our workout before most people even climb out of bed. This should be motivating enough for any runners :) Join us for a 9.30mile / 15k run. Pace will be 8'30 average / mile, 5'20 average / km. Message us with any questions or concerns. Follow us on Instagram and Twitter @BUDRUNNINGPRJCT

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük