Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. október 20. (pén), 11:30nincs adatBékéscsabaTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Három futótársunk Dr. Pacsika György, Csík János és Bacsa Attila idén tölti be ötvenedik életévét, ebből az alkalomból szerveztek egy szülinapi futást, Békéscsaba-Szeged-Baja útvonalon.
A békéscsabai Futónagykövetek csatlakoznak a futáshoz, a Békéscsaba-Csorvás szakaszon.
Ha Te is részese szeretnél lenni az eseménynek, csatlakozz bármilyen távon az adott útvonalon. Mindenki úgy számolja ki a távot, hogy a visszautat is futva kell megtennie.

Dr. Pacsika György:

"Az idei esztendőben két futóbarátommal (Csík János és Bacsa Attila) együtt betöltjük az ötvenedik életévünket. Ebből az alkalomból egy „születésnapi ünnepi futást” (Bcsaba-Szeged-Baja 200 km) szervezünk, melyhez a bajai FuTeam egyesület vezetője Kuritár Zoli és néhány tagja is csatlakozna. A FuTeam egyesületnek már évek óta tagjai vagyunk, szoros sportbarátság alakult ki velük, az egyesület céljával és a futás érdekében kifejtett tevékenységével maximálisan azonosulunk."

Az esemény időpontja: 2017. Október 20. 11-30-16:00

Helyszín: Békéscsaba Főtér

Útvonal: Főtér-Sétáló utca-Jókai út-Szarvasi út-47-es út.

Gyülekező 11:30-tól, indulás 12:00-kor.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük