Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. már. 11. (pén)
2022. már. 20. (vas)
10 napos1 / 5 / 10 / 21kmnincs adatTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Fogadjátok nagy szeretettel a RunFree márciusi versenyét :
"Talpra magyar!-Hazafutás 2022".
Petőfi gyalog ment Debrecenből Pestre! Mindezt télvíz idején! Extrém!? Vajon melyik cipőmárkát választotta? Vitaminok, frissítőpontok? Bizony, igazi nomád túra volt! 230 km ultra marathon! De nyugi, most nem erre invitálunk benneteket!
Na jó, mondjuk egy Pilvax-Nemzeti Múzeum, csak oda, oda-vissza? Benne vagy?
Manapság nem olyan fancy Petőfit példaképként emlegetni, mint mondjuk egy menő insta celebet, akit milliók követnek, holott neki megvolt az a zsigeri képessége, hogy tudta hogyan legyen hatással másokra a szavak erejével és képes volt cselekvésre ösztönözni sokakat az igazán fontos pillanatokban. Ezért döntöttünk úgy, hogy a márciusi futás az 1848-as forradalom és Petőfi köré épül, hogy erőt meríthessünk mind azokból az időkből.
Fussunk most, hogy emlékezzünk!
Nagyon nehéz évek vannak mögöttünk és még mindig nincs vége a megpróbáltatásoknak. De erősek vagyunk, ahogy az elődeink is azok voltak és bár a csaták mások voltak, az akarat, a kitartás, az elszántság ugyanúgy nagy szerepet játszott!
Megharcolunk minden ellenséggel és fölé kerekedünk, hiszen mi futók, ha képesek vagyunk legyőzni magunkat, akkor bármit képesek vagyunk legyőzni! Távolság, idő, vírus, pénz...nem lehet akadály a futóknak! "Itt az idő, most vagy soha" Ezzel a futással Tomikát (https://www.facebook.com/egyuttTomikaert)támogatja a RunFree, amiben te is segíthetsz!
Az érem: nos igen, az érem mindig fontos kérdése a versenyeknek, mi pedig szeretünk különlegességekkel megörvendeztetni titeket. Hosszas ötletelés, éjszakákba nyúló tervezgetés után megszületett az új ereklye, mely méltó lehet ahhoz a küldetéshez, amit képviselünk.
80 mm-es nemzeti színű szalaggal átkötött arany érem Petőfi Sándor arcképével, aki megmutatta 1848-ban, hogy kell a szavakon túl is cselekedni!
Teljesítés: Nevezéstől számított 30 napon belül
Táv: 1km, 5km, 10km, 21km
Nevezési határidő: amíg az érmek el nem fogynak
Helyszín: hazai pályán, ahol futni szoktál (erdő-mező, terep, aszfalt, futópad)
Postázás: Nevezéstől számított 2 héten belül
Fizetési lehetőség: Bankkártyás fizetés, átutalás

Megosztás