Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2022. április 9. (szo)6 / 11 / 16 / 26kmZsámbékTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

2022-ben április 9-én tartjuk a hagyományos Tavaszváró gyalogtúránkat.
Az előrejelzések szerint tavasszal is velünk lesz még a járvány, így teljes bizonysággal lehet mondani, hogy ez még hatással lesz a rendezvényekre. A járványhelyzet miatt bevezetett változtatásokkal együtt is zökkenőmentesen zajlott a novemberi túránk, így ehhez hasonló megoldásokat fogunk most is alkalmazi (a részleteket majd lejjebb megtaláljátok). Kérjük és köszönjük a megértéseteket, türelmeteket és együttműködéseteket.
A túra idén is Ötpróba pontszerző állomás lett és a korábbi visszajelzéseitek és tapasztalatok alapján (miszerint nem zavarták a futó teljesítők a túrázókat) megtartottuk a futás kategóriában való nevezés lehetőségét és ezzel az aszfaltot kevésbé szerető futóknak is lesz lehetőségük Zsámbékon futás sportágban pontot szerezni. Változatlanul jelezzük, hogy a futást illesztettük a túrához, így a körülmények is picit eltérnek a klasszikus futóversenyétől: azaz most sem lesz tömegrajt, mindenki egyénileg indul a megadott időintervallumon belül. Nem lesz külön időmérés és befutóérem sem. Ezen az eseményen a teljesítés a cél, így nem fogunk győztest sem hirdetni és mindenki magának méri majd az idejét.
Az eseményen való részvételi lehetőséget mindig az aktuális szabályozás, valamint a kapacitásaink alapján tudjuk biztosítani. A túránk létszáma a tapasztalataink alapján el fogja érni az 500 főt, így a Magyar Közlöny jelenlegi előírásai szerint csak a védettségi definícióknak megfelelő személyek vehetnek részt. Amennyiben változik a szabály, akkor természetesen mi is tudjuk majd bővíteni a résztvevők körét.
NEVEZÉSI IDŐSZAK:
2022.01.16 – 2022.04.07.
– Amennyiben elérjük a tervezett létszámkorlátot, akkor hamarabb lezárjuk a nevezést.
– Amennyiben létszámkorlátozó intézkedést vezetnek be, akkor időbeli sorrendben fogjuk elfogadni a nevezéseket. Az esetleges létszámlimit feletti nevezések befizetéseit pedig a nevezésnél megadott feltételek szerint kezeljük (visszautaljuk vagy beszámítjuk másik rendezvényünkbe -- ahogy választjátok majd).
HELYSZÍN:
Zsámbék, Piac köz 8. Zsámbéki Premontrei Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola
TÁVOK:
Túra: 6km, 11km, 16km, 26km
Terepfutás: 6km, 11km, 16km, 26km
RAJT:
Indulás egyénileg az alábbi idősávokban:
6km: 7:30 - 13:00
11km: 7:30 – 12:30
16km: 7:30 – 11:30
26km: 7:30 – 9:30
PÁLYAZÁRÁS:
Az utolsó indulót követően kb. egy órával elindulnak a pályabontó munkások. Az esemény központjában 15:30-kor kezdünk el bontani.
EGYÉB FONTOS INFORMÁCIÓK:
– A novemberi túrán azt tapasztaltuk, hogy az online nevezés volt az egyik legnagyobb támogtója a zökkenőmentes indításoknak. Ezért, valamint egyelőre még a vírushelyzet miatti kontaktusszám csökkentése miatt is online regisztrációval és a nevezési díj átutalásával kérünk nevezni és küldjük a nevezésről az elektronikus számlát. (Jelenleg nem látjuk biztosítottnak a helyszíni nevezés lehetőségét)
- Kérjük, hogy hozzatok magatokkal kulacsot vagy poharat
NEVEZÉSI DÍJ:
6km / 11km / 16km: Felnőtt 2300Ft, Diák és Nyugdíjas 2000Ft
26km: Felnőtt 2600Ft, Diák és Nyugdíjas: 2200Ft
Helyszíni nevezésre jelenleg nem látjuk biztosítottnak a lehetőséget, függetlenül attól, hogy lenne-e szabad kapacitás a nevezések mennyiségében. Amennyiben lesz erre lehetőség, akkor az alábbi díjak lesznek érvényesek:
6km /11km / 16km: 2500Ft
26km: 3000Ft
PÁLYAJELÖLÉS:
Az útvonal nagyobb részben turistaútvonalon fog vezetni, melyen a szokásaink szerint jelzőszalagozással fogjuk még egyételműbbé tenni a pályát. Ellenőrzőpontokat fogunk elhelyezni mindegyik útvonalon, ahol az áthaladást igazolni szükséges ( az igazolás kialakítása folyamatban van).
Az ellenőrzőpontok kínálata és módja a vírushelyzet miatt átalakításra került és jól működött ősszel, így azt megtartottuk.
Kérdezni szoktátok, így már előre megírjuk, hogy az Ötpróba sorozatban való részvételtől függetlenül is részt lehet venni az eseményeinken.
NEVEZÉSI OLDAL: https://www.zsambekfutas.hu/teli-tura/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.