Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2016. február 20. (szo), 10:002.7 / 6 / 12kmZalaegerszegTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Ne keseredj el, ha nem voltál az első két fordulóban. A harmadikban így is túlszárnyalod Magad, mert a futás több mint a nemfutás. :)
A futó is jelmezben érkezik. Egy három sorozatú futóprogramra hívunk Benneteket. Decemberben, januárban és februárban ugyanazt a kört kell teljesíteni és meglátjuk, hogyan sikerült idén az alapozásod. Reméljük az időjárás nem szól nagyon közbe. :) Az esemény nem verseny, hacsak Önmagaddal nem. A tájékozódási futóknál megszokott SI rendszerrel fogjuk mérni az időt. Az esemény regisztrácós díj befizetésével látogatható:
Felnőtt:: 700,- Ft/fő
18 év alatt: 500,- Ft/fő
Család: 1500,- Ft/család
Amiért chippes időmérést, meleg teát, némi harapnivalót, farsangi fánkot és sok boldogsághormont kapsz. :)
A távok kb 2,7 km, 6 km, 12 km
A saját eredményüket túlszárnyalókat a harmadik alkalom végén apró ajándékkal díjazzuk. Persze az időjárási körülményeket kompenzáljuk. :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük