Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. jan. 1. (pén)
2021. már. 31. (sze)
90 naposnincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Úgy tűnik még hosszan velünk maradnak a virtuális futások, ezért kitaláltunk nektek még egyet 🙂 Az érmet télire varázsoltuk, így ehhez csak a virtuális futáson juthattok hozzá.
A mai naptól kezdve, a megszokott rendszer szerint a Köridőn tudtok regisztrálni: http://korido.hu/2020PecsOrfuAbaligetVirtual_reg,
A teljesítéseket már mostantól elfogadjuk. Az érem postázáshoz szükséges adatokat az alábbi linken tudjátok megadni: https://forms.gle/do6feLYR4ZCDC92z9
A távokon változtattunk, hideg van, lehet inkább kevesebbet futnátok, így lesz 1 km a kicsiknek, 5 km a kezdőknek, 11 km és félmaratoni táv a bátraknak.
A nevezési díj változatlanul 3000 Ft, amelyből 500 Ft-ot az abaligeti iskola sportolóinak adományozunk versenynevezések formájában. A távot egészen március 31-ig bármikor teljesítheted. Ha szeretnéd az eredményedet viszontlátni az oldalunkon, akkor az adatlapon lehetőséged van képeket és élménybeszámolót feltölteni.
Így mások is kedvet kaphatnak a futáshoz 🙂
Jó futást mindenkinek!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük