Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 10. (hét)5 / 12kmTihanyTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Futottál már buliba? 😃
Az idei harmadik Night Run Közösségi Futásunkat, augusztus 10-re, hétfő estére szervezzük.
Most első alkalommal, különleges vendégünk is lesz! Közösségi futásunkra egy régi jó barátunk, megbízható partnerünk a PENCO HUNGARY is eljön. Tudjátok a frissítőinken az Ő finom ionogen sportitalukat szoktuk fogyasztani.

Találkozó 19 órakor a Somosi strand parkolójában, majd rövid tájékoztató után közös bemelegítünk és futunk egy aszfaltkört a félszigeten.

Az ismerős távok: 5km és 12km
Utcai futócipőt húzz, mert kerékpárúton és járdán futunk.

Közösségi futásunkat a Rév kikötő felé, a komp irányába indítjuk, majd a falut vesszük irányba, Akasztó-dombi parkoló után még fel az faluközpontba, az Apátság irányába, Kossuth utcán végig a falun, majd a kerékpárúton a Külső-tó felé ereszkedünk egészen a 71-es főútig, végül a Balaton-parton vissza a Somosra, ahol várnak a hűsítő habok és a Zaft Beach buli! 🙂

A rövidebb táv esetében az irány azonos, vagyis komp, majd fel a falu irányába, az Akasztó-dombi parkolónál le a szerpentinen, a Fürdőtelepi úton, aztán újra Somosi strand.
A 12 km-es körön lesz frissítő (Penco, víz, szőlőcukor) féltávnál is! 🙂

Részvételi szándékodat itt az eseményoldalon jelezd kérlek!
Kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal, akár telefonon is!
Marsó Barna: +36 20 223 7282
A közösségi futás ingyenes. :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük