Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. május 12. (szo), 09:0015.6 / 29.6kmGyöngyösorosziTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Hegyifutó és kutyás-futó verseny a Mátra szívében 2 távval! A pálya rengeteg szintet és csodálatos utakat tartogat a számotokra! A verseny egy kellemes családbarát esemény! Lesz a gyerekeknek óvoda, gyerekverseny és labirintus is. Továbbá büfé, tusoló, értékmegőrző és ingyenes parkolást is biztosítunk a számotokra. A pályán körülbelül 5 kilométerenként frissítőket helyezünk el, ahol mindenféle finomsággal várunk titeket és kedvenceiteket.
Az idő mérést egy speciális rendszer segítségével, a SportIdent technológiával valósítjuk meg. A pályán elhelyezünk több időmérő pontot így össze tudjátok majd hasonlítani a különböző szakaszon (pl.: uphill, downhill) futott időtöket egymással! Befutáskor ki nem fogyó frissítőn kívül egy kis emlékkel is készülünk nektek!

Távok:
Rövid - 15,6km - 600m+
Hosszú - 29,6km - 1200m+

Kategóriák:
Női / Férfi
Kutyás női / Kutyás férfi

Honlap: http://tipotrail.hu/
Nevezés: https://goo.gl/forms/bOir5eMc7pQiOUGb2
Útvonal: https://www.plotaroute.com/route/580205
Rajt-Cél: https://goo.gl/maps/wjZVG5YTTim

Rajt:
Kutyával indulók 9:30
Terepfutók 10:00

Megosztás