Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2016. március 12. (szo), 10:002.5 / 10 / 20kmTökölTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

A rendezvény a III. Országfutáshoz kapcsolódik.
***
Célunk segíteni a Tököli Elek-Ágh Állatmenhely lakóin.
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A helyszínen elhelyezésre kerül kettő adománygyűjtő doboz a menhely részéről (egyikben pénzösszeggel lehet támogatni az állatmenhelyt, a másikban kutyaeledellel (konzervek, tápok) és felszereléssel (takarók, itatók, stb.) lehet segíteni az állatokat).
***
Az első 300 regisztráló befutó érmet és emlék startszámot kap mozgásnemtől függetlenül.
Távok:
1. A templomparkoló és komp közötti aszfaltos út (oda-vissza kb. 2,5 km). Ez a táv teljesíthető: futva, kerékpározva, sétálva, babakocsival, kerekes kocsival, stb. Ez ajánlott 0-100 éves korig
2. A templomparkoló és az Elek-Ágh Állatmenhely közötti útvonal (oda-vissza kb. 10-11 km). Aszfalton, földúton, gáton. Ez a táv teljesíthető: futva és kerékpárral
3. 20 km (a 10 km-es táv kétszeri teljesítése)
***
Két helyen lesz frissítőpont (a templomnál és a menhely előtt).
***
A mozgáskorlátozottakat is várjuk szeretettel.
Kiskorúak csak szülői felügyelettel vehetnek részt az eseményen. Mindenki a saját felelősségére vehet részt az eseményen. A KRESZ szabályait mindenki köteles betartani.
Az esemény sajtónyilvános, kép- és hangfelvétel készülhet, ami reklám céljából felhasználható ami a médiában megjelenhet. Ehhez a részvevők a regisztrációval hozzájárulnak.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük