Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. november 17. (szo)0.5 / 5 / 10kmVeszprémTovábbi infoCímke , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Torkos csapatás online nevezés Veszprémben a Kolostorok és Kerteknél 2018. november 17.

Versenykiírás:

* Helyszín, időpont: Veszprém Kolostorok és Kertek Veszprémvölgyi út 2. 2018. november 17. szombat

* Távok: gyerekfutam 500 m, 5 km örömfutam, 10 km (mindkettő terep, bringával és lezúzható) túra is lesz, két útvonalon, a kilátókhoz, 5 és 10 km, térképpel, éremért, bármikor indulhat déltől, egyéni ütemezéssel.

* Jótékonysági rész: a Higgy Bennem Higgy Magadban Alapítvány részére gyűjtünk a dupla érmes nevezésekkel, 2. 000,- Ft / futam, ugyanaz a kör, plusz szerencsekör vagy plusz bringás érem a futamon résztvevőknek, ugyanazon a körön két éremért fut vagy teker ( a torkos érem mellett).

Rajtcsomag átvétel 12:00-től 14:00-ig

* 14:10 Gyermekfutam nincs korosztály, 4 éves kortól 10 éves korig nevezhető. 6 éves korig a szülővel kell futni a Csemetének és a szülő felelőssége kizárólag a gyermek testi épsége, ezzel a nevezéssel elismeri.
Nincs díjazás, maga a befutóérem jár a nevezéssel és egy csomag haribo gumicukor. Nem verseny!
* 14:30 Tombola sorsolás (TomTom GPS óra és 25 egyéb díj!)
* 14:50 Bemelegítés
* 15:00 Bringás kör rajt, a 2. körben figyelni a Futókra!
* 15:10 Csapatás 5 km és a duplázós 10K a merészebbeknek, terepen a Gulya dombon.
* 16:20 Eredményhirdetés. Nem időmérős, mert torkos-vicces a futam ;) fő a jó hangulat. Egyéb programok közzététele folyamatban de tervezünk eszem-iszomot is. Fő szponzor és a verseny házigazdája a Kolostorok és Kertek Rendezvényhelyszín. Köszönjük! Az online nevezés június 3-án indul, nagy kedvezmények kizárólag júniusban!

Hazai futamban is nevezhető lesz és ami újdonság: túra útvonalakon is bejárható két kilátó Nagy Róbert szervezőnk tervei alapján, érmes nevezésekért egyedi ütemezéssel, térképpel.

Megosztás