Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. október 26. (szo), 09:005.3kmTörökbálintTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Törökbálinti Hendikep

A futás világa sokak számára monoton, de egy kis természettel és játékossággal fűszerezve élvezetes;a rendszeres állapotfelmérést, az egészség megőrzését, a természetben végzett testmozgást szolgálja.

Egy rendkívüli futóversenyt ajánlok figyelmedbe! A lassan 21 éves TÖRÖKBÁLINTI HENDIKEP minden hónap utolsó szombatján 9:30 órakor indul a Dióskertből. Miért különleges? Azért, mert itt nem egyszerre indulnak a futók, hanem az előző havi beérkezés fordított sorrendjében. Elsőként a leglassabb indul, és éppen annyival rajtol később a leggyorsabb, amennyivel előbb ért be a múlt hónapban.

Ha mindenki ugyanannyi idő alatt futná le a távot, mint egy hónapja, 10:00 órakor egyszerre érne be az egész mezőny. De ez persze soha nincs így! Minden hónap új. Hol te javítasz többet, hol a társad, hol te érsz be előbb, hol ő. Játék a többiekkel és magaddal. És tudod, ki nyer az adott hónapban? Nem a leggyorsabb, hanem aki a legtöbbet javítja a múlt havi idején! Az 5,3 km-es útvonal szép erdei terepen kanyarog.

Futás közben látod az erdő változását és az edzettséged alakulását is hónapról hónapra. Jó lehetőség rendszeres családi programként, baráti társaságok összekovácsolására, egyéb sport-tevékenységek támogatására. Hiszen a futás – szinte – minden sport alapja.

Ha érdekel a verseny, jelentkezz be a Törökbálinti Hendikep facebook csoportba! Ott miden tudnivalót megtalálsz majd. Az helyi iskolák diákjai pontokat gyűjtenek egy éves kupa-sorozatban, és minden alkalommal egy-egy tesi ötöst kapnak az indulásért. A versenysorozat nevezési díja egész évre 2400 Ft, de lehet 1, 3 vagy 6 hónapra is fizetni. Januártól egy pontversenyt is útjára indíttottunk, amiben a havi részvétel, a saját időd megjavítása és a futamgyőzelem is pontokat ér.

Várunk minden hónap utolsó szombatján, 9:00 körül a Dióskertben, hogy nevezni is legyen időd!

Fernengel András és Lukács Lóránt
TÉTE (Törökbálinti Életmód és Tömegsport Egyesület)

Törökbálint, Dióskert, minden hó utolsó szombatja, 9:00, 1,5 óra,

https://www.facebook.com/groups/132868687333740/
fernengel.andras@trefort.elte.hu, 205359664

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük