Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2023. július 1. (szo)17 / 22 / 30 / 69kmBudapest, GazdagrétTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Egy különleges eseményre hívunk téged. Akár voltál már a Bonsai Hegyeken, akár nem, felejthetetlen élményben lesz részed! Egyetlen nevezéssel ugyanaznap mindhárom távot teljesítheted, egymás után.
Összesen 70 km, 2475 m szint. Sík szakaszok nem nagyon lesznek, viszont cserébe árnyék sem. 😃
Ha meg tudod csinálni, jutalmad – a szokásos ajándékokon túl – örök élet + 3 év VIP BHB tagság*, ezen felül bekerülsz a "BHB Hall of Fame"-be. 🙂
Közös rajt reggel 7:00-kor, Beda Szabi vezetésével. Ha korábban elindulnál, ezt napfelkeltétől (4:50) már megteheted. Egy fontos szabály van: napnyugtáig (20:44) be kell érned.
Illetve még egy, a köröket az alábbi sorrendben kell teljesíteni: L, M, S (a track-eket ki fogjuk küldeni a nevezőknek).
A frissítés alapvetően most is önellátó lesz (vannak kék kutak a pályán, erről a honlapon talász infót), DE a rajt-cél területen ezúttal lesz frissítő állomás, tehát minden kör után fel tudsz tankolni.
Természetesen nem csak a legelvetemültebbeket várjuk. Ha "csak" egy kört futnál (bármelyik távon), akkor is szívesen látunk, illetve hozhatsz magaddal szurkolókat, segítőket is, és te is drukkolhatsz a pályán lévőknek.
Gyere és fuss egy jót Budaörsön, érezd magad kicsit az Alpokban... 🙂
Nevezés a szokásos módon, a https://bonsaihegyek.hu oldalon. Feltétlenül olvasd el a weboldalon a Fontos tudnivalókat!!
*VIP tagság: bármikor, bármelyik távon korlátozás nélkül futhatsz úgy, hogy a nevezési díjat nem kell befizetned, nincs idő- és mennyiségi limit, a teljesítésed ugyanúgy felkerül az eredménylistára, valamint az ajándékok is minden alkalommal megilletnek.

Megosztás