Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. április 14. (szo), 06:00nincs adatPécsTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

A tavalyi közösségi futással ellentétben idén már nézzük az eredményeket. Ezért nevezhetnénk akár terepfutó versenynek is a Tubes (Ultra) Trailt, de nem ez a lényeg, hanem hogy ne egymás ellen, hanem egymásért fussatok. Célunk, hogy mindenkinek segítsünk elérni a maga elé kitűzött célt (kört)!

Esemény időpontja: 2018 április 14. 6 órától - 20 óráig. Bármikor indulhatsz, csak arra kérünk regisztrációkor jelezd felénk, hogy kb mikor szeretnél futni.

Rajt és cél: Tettye tér, Semiramis kávézó

Útvonal: Tettye - Dömörkapu - Lusta-völgyi elágazó - Misina alsó parkoló - Tubes - Lapis - Mandulás - Hotel Kikelet - Lenkei-pihenő (Szerelmesek padja) - Tettye. Részletesebben a Térkép részben. A pálya mentén ellenőrzés nem lesz, mindenki maga becsületével számoljon el, ha le akar vágni egy kanyart...

Nevezési díj:
1-3 kör: 3000.-
4+ kör: 4000.-

A nevezési díjak tartalmazzák:
- Körönkénti frissítést a Tubesen és izót a Tettyén
- Traxpace chipes időmérést
- Összecsukható poharat (2018 április 2. éjfélig leadott nevezés és befizetés esetén)- Pálya jelölést
- Letölthető oklevelet
- Nyereményeket (Hoka One One cipő, Lasting és 4fun felszerelések, Nomád Baradla Underground nevezés, Squeezy ajándékcsomag ...)

Nevezési díjakat kétféleképpen tudod kiegyenlíteni:
1. Utalással. Nevezésed csak abban az esetben tekinthető véglegesnek, ha a nevezési díjat eljuttatod 2018 április 3. 18 óráig banki átutalással a következő számlaszámra:
SopronBank: 17600121-00320755-00200004
Kedvezményezett neve: Euroglobe Kft.
Kérjük a nevezési díj utalásakor a megjegyzés rovatba szíveskedj beírni a regisztrációkor megadott neved és Tubes

2. Készpénzben bármelyik Nomád túraboltban 2018 április 3. 18 óráig.

Csak határidőre leadott nevezés és befizetés esetén kapod meg a teljes rajtcsomagot. Az utolsó két hétben regisztrálok már poharat nem kapnak. Helyszíni nevezés csak akkor lesz, ha nem érjük el a 200 főt.

Nevezési díj visszautalás szabályai: a nevezés átruházható április 1-ig. Lemondás esetén április 1-ig 50%-ot utalunk vissza a befizetett nevezési díjból. Április 1-től nevezési díjat nem utalunk vissza, a rajtcsomagot kizárólag csak a verseny napján a helyszínen lehet átvenni személyesen. Nevezést a következő évre nem vezetünk át!

Környezetvédelmi okok miatt műanyag pohár, kinyomtatott ítiner és oklevél nem lesz.

Frissítés:
A 12 kilométeres kör felénél a Tubesen lesz víz, kóla, banán, aszalt gyümölcsök, édes és sós sütik, magnézium, só. Tettyén, pedig Squeezy sportitallal készülhetsz fel a következő körre.
A célban, pedig opcionálisan kérhető a Semiramis kínálatából halászlé vagy bableves. Ezt a regisztrációnál kell jelezned felénk.

Díjazás:
Legtöbb kört futó női induló
Legtöbb kört futó férfi induló
Leggyorsabb kört futó női induló
Leggyorsabb kört futó férfi Induló

Ha a legtöbb kör a célod érdemes minél hamarabb elindulnod és kihasználnod az egész napot. Ha leadtad a chipkártyát, akkor vége a számlálásnak.
Ha a leggyorsabb körre hajtasz, akkor érdemes minél később indulnod, mert napközben látod az eredményeket, ezért mikor késő délután elindulsz, akkor már sejtheted, hogy milyen idő lehet az, amivel nyerhetsz. Onnan indul a mérés, amikor a rajtban leolvassuk a chipkártyádat. Ha napközben leadod, akkor délután csak új nevezési díj megfizetésével javíthatsz az idődön. Ha nem adod le a chipet, akkor addig pörög az időd, amíg várod a többiek eredményeit és a következő köröd nagyon lassú lesz. :)

Napközben számoljuk a teljesített köröket és minden kerek számnál (pl.: 10, 20, 50, 100, ...) a Nomádsport felajánlásának köszönhetően értékes tárgynyereményeket és Nomád Baradla Underground Trail nevezéseket, valamint Squeezy ajándékcsomagokat osztunk ki a szerencsés futóknak.

Az hogy melyik szám kerek vagy nem azt a szervezők döntik el. Előre rögzítve lesz, de nem tesszük nyilvánossá, hogy ne lehessen rá készülni, kijátszani. Ha másodjára is ugyanarra a futóra mosolyog a szerencse, akkor a sorban utána következő fogja megkapni az aktuális nyereményt.

Időmérés: Traxpace rendszert fogunk használni. Chipek letéti díja 1 db 1000.- forintos bankjegy, amit a futás végén a visszaadott chipkártya ellenében mindenki visszakap.

Kötelező felszerelés: Feltöltött mobiltelefon, későn regisztrálóknak pohár, bögre a frissítéshez.

Ajánlott felszerelés: Terepfutó cipő és időjárásnak megfelelő öltözet.

Útvonal egyes részei technikásak, rossz időben csúszósak!

Mindenki saját felelősségére indul, valamint beleegyezik abba, hogy a futás közben készített álló-, és mozgóképeket a rendezők szabadon felhasználhatják!

NE SZEMETELJ!
TISZTELD A MELLETTED FUTÓT ÉS VIGYÁZZ A TERMÉSZETRE!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük