Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. szeptember 13. (vas)nincs adatPécsTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

2020 második nekifutás.
Esemény időpontja: 2020. szeptember 13. 6 órától - 18 óráig. Bármikor indulhatsz, csak arra kérünk nevezéskor jelezd felénk, hogy kb mikor szeretnél futni.

Rajt és cél: Pécs, Tettye tér, Semiramis kávézó

Útvonal: Tettye - Dömörkapu - Lusta-völgyi elágazó - Misina alsó parkoló - Tubes - Lapis - Mandulás - Hotel Kikelet - Lenkei-pihenő (Szerelmesek padja) - Tettye. A pálya mentén ellenőrzés nem lesz, mindenki maga becsületével számoljon el, ha le akar vágni egy kanyart...

Nevezési díj:
1-3 kör: 3500.-
4+ kör: 5000.-

A nevezési díjak tartalmazzák:
Körönkénti frissítést a Tubesen és izót a Tettyén
Traxpace chipes időmérést
Tubes (Ultra) Trail érem (2020 augusztus 1-31. között leadott nevezés és befizetés esetén, szeptember 1. utáni nevezők utólag kapják meg az érmet)
Pálya jelölést
Engedélyeket
Letölthető oklevelet
Nyereményjátékban való részvételt (szponzorok felajánlásaiból)
27% Áfát

Nevezési díjakat kétféleképpen tudod kiegyenlíteni:
1. Utalással.
Nevezésed csak abban az esetben tekinthető véglegesnek, ha a nevezési díjat eljuttatod 2020 szeptember 12 éjfélig banki átutalással a következő számlaszámra: 11773315-07937534-00000000 FIGYELJ, MERT VÁLTOZOTT TAVALY ÓTA!!!
Kedvezményezett neve: Szilágyi Dalma és Seres Milán Lane
Kérlek a nevezési díj utalásakor a megjegyzés rovatba szíveskedj beírni a nevezéskor megadott neved és Tubes
2. Készpénzben a Pécsi Nomád túraboltban 2020 szeptember 12 zárásig.

Csak határidőre leadott nevezés és befizetés esetén kapod meg a teljes rajtcsomagot. Az utolsó két hétben regisztrálok utólag kapnak érmet. Helyszíni nevezés csak akkor lesz, ha nem érjük el a 200 főt.

Nevezési díj visszautalás szabályai
A nevezés átruházható 2020. szeptember 12-ig. Lemondás esetén 2020. augusztus 31 éjfélig 50%-ot utalunk vissza a befizetett nevezési díjból. 2020 szeptember 1-től nevezési díjat nem utalunk vissza, a rajtcsomagot kizárólag csak a verseny napján a helyszínen lehet átvenni személyesen. Nevezést a következő évre csak előzetes jelzés után vezetünk át, aminek legkésőbb 2020 augusztus 31 éjfélig meg kell érkezni a rendező elérhetőségeinek valamelyikére (lásd a weboldal kapcsolat részén) !

A rendező fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa az útvonalat, elsősegélyhelyek, ellenőrzőpontok, frissítőpontok helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsa a rajt idejét, helyét vagy törölje a versenyt.

Abban az esetben, ha a versenyt a rendezőn kívülálló okok miatt (járvány, árvíz, természeti csapás, stb.) 2020. szeptember 1-13 között törölni kell, a versenyzők két lehetőségből választhatnak:
kérik a nevezési díj 50%-nak visszautalását
a nevezési díját 100%-ban felhasználhatja a következő versenyen.

Környezetvédelmi okok miatt műanyag pohár, kinyomtatott ítiner és oklevél nem lesz.

Távok, szintek: Semmi nincs kőbe vésve! Mindenki kénye-kedve szerinti távot teljesíthet. Lehet egyedül, párban, csapatban, kutyával ...!

Frissítés: A 12 kilométeres kör felénél a Tubesen lesz víz, kóla, banán, aszalt gyümölcsök, édes és sós sütik, magnézium, só. Tettyén, pedig Squeezy sportitallal készülhetsz fel a következő körre.
A célban, pedig opcionálisan kérhető a Semiramis kínálatából halászlé vagy bableves. Ezt a regisztrációnál kell jelezned felénk.

Díjazás:
Legtöbb kört futó női induló
Legtöbb kört futó férfi induló
Leggyorsabb kört futó női induló
Leggyorsabb kört futó férfi Induló

Ha a legtöbb kör a célod érdemes minél hamarabb elindulnod és kihasználnod az egész napot. Ha leadtad a chipkártyát, akkor vége a számlálásnak.

Ha a leggyorsabb körre hajtasz, akkor érdemes minél később indulnod, mert napközben látod az eredményeket, ezért mikor késő délután elindulsz, akkor már sejtheted, hogy milyen idő lehet az, amivel nyerhetsz. Onnan indul a mérés, amikor a rajtban leolvassuk a chipkártyádat. Ha napközben leadod, akkor délután csak új nevezési díj megfizetésével javíthatsz az idődön. Ha nem adod le a chipet, akkor addig pörög az időd, amíg várod a többiek eredményeit és a következő köröd nagyon lassú lesz. 🙂

Napközben számoljuk a teljesített köröket és minden kerek számnál (pl.: 10, 20, 50, 100, ...) a Nomádsport felajánlásának köszönhetően értékes tárgynyereményeket valamint Squeezy ajándékcsomagokat osztunk ki a szerencsés futóknak.

Az hogy melyik szám kerek vagy nem azt a szervezők döntik el. Előre rögzítve lesz, de nem tesszük nyilvánossá, hogy ne lehessen rá készülni, kijátszani. Ha másodjára is ugyanarra a futóra mosolyog a szerencse, akkor a sorban utána következő fogja megkapni az aktuális nyereményt.

Időmérés: Traxpace rendszert fogunk használni. Chipek letéti díja 1 db 1000.- forintos bankjegy, amit a futás végén leadott chipes karszalag ellenében mindenki visszakap.

Kötelező felszerelés: Feltöltött mobiltelefon, pohár vagy bögre a frissítéshez.
Ajánlott felszerelés: Terepfutó cipő és időjárásnak megfelelő öltözet.
Útvonal egyes részei technikásak, rossz időben csúszósak!
Mindenki saját felelősségére indul, valamint beleegyezik abba, hogy a futás közben készített álló-, és mozgóképeket a rendezők szabadon felhasználhatják!
NE SZEMETELJ!
TISZTELD A MELLETTED FUTÓT ÉS VIGYÁZZ A TERMÉSZETRE!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük